Kansere Yakalanan Oyuncu Arif Güloğlu'ndan Beklenen Açıklama Geldi!

BKM Mutfak yapımı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin sevilen oyuncusu Arif Güloğlu’na yaptırdığı testler sonucu lenf kanseri tanısı konuldu. BKM’nin açıklamasından sonra Güloğlu sosyal medya hesabından sevenlerinin içini rahatlatacak bir paylaşımda bulundu.

30.03.2021-18:54 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-18:54) Kansere Yakalanan Oyuncu Arif Güloğlu'ndan Beklenen Açıklama Geldi!

2 hafta önce yaptırdığı testlerin sonuçları sonrası lenf kanseri tanısının konduğu ünlü oyuncu Arif Güloğlu, hastalığı ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Güloğlu’nun paylaşımı kısa sürede gündem oldu ve destek mesajları gelmeye başladı. Genç oyuncu hastalığı hakkında sevenlerine bilgi verdi. Güloğlu, ‘Kısa süre önce konulan Lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere’ dedi. 

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Genç oyuncunun sosyal medyada paylaştığı gönderisinin altına birçok ünlü isimden destek mesajları geldi. Eski Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden Bülent Emrah Parlak, Şahin Irmak gibi isimlerin yanında çok sevilen oyunculardan Celil Nalçakan, Doğa Rutkay, Derya Uluğ gibi isimlerde Arif Güloğlu’na destek mesajları atan isimler arasına girdi. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal