Arif Güloğlu Kansere Yakalandı!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile tanınan genç oyuncu Arif Güloğlu’ndan kötü haber geldi. Güloğlu’nun iki hafta önce lenf kanserine yakalandığını öğrendiği ve şimdilerde tedavisine başlandığı öğrenildi.

30.03.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-09:32) Arif Güloğlu Kansere Yakalandı!

BKM yapımı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile ünlenen genç oyuncu Arif Güloğlu’ndan sevenlerini yıkan kötü bir haber geldi. Güloğlu, 2 hafta önce gittiği hastaneden sonuçları aldığında, lenf kanserine yakalandığını öğrendi. 24 yaşındaki oyuncunun, tedavisine başlandığı ve gereken tüm işlemlerin yapılacağı açıklandı.

TEDAVİ SÜRECİ VAKİT KAYBETMEDEN BAŞLADI!

Son iki haftadır skeçlerde yer almayan Arif Güloğlu, hayranları tarafından merak ediliyordu. Oyuncunun neden skeçlerde yer almadığı soruları sosyal medya hesabından sık sık soruluyordu. Geçtiğimiz akşam tüm bu soruların yanıtları belli oldu. Arif Güloğlu’na lenf kanseri teşhisi konduğu ve Ankara’da bir hastaneye tedavi için kaldırıldığı öğrenildi. 


BKM Mutfak'tan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

‘Çok Güzel Hareketler 2 Alt Yapı oyuncularımızdan Sevgili Arif Güloğlu'na kısa bir süre önce 'lenfoma' teşhisi konulduğu doğrudur. Teşhisin hemen ardından tedavi süreci çok hızla başlamış ve süreç pozitif yönde devam etmektedir. Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli tüm süreçleri yakından takip ediyoruz. Bilgilerinize sunarız.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal