Kanarya, Avrupa’da tur aşkına: Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi’nde Fenerbahçe sahasında Olympiakos ile karşılaşacak. Sarı lacivertliler, Kadıköy’deki kritik maçta turu geçen taraf olmayı hedefliyor. Peki Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maçtan notlar haberimizde…

18.04.2024-12:58 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-12:58) Kanarya, Avrupa’da tur aşkına: Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında, ilk maçta 3-2 kaybettiği Yunan ekibi Olympiakos karşısına çıkacak. İlk maçta bir ara 3 farklı geriye düşen ancak maçın sonlarına doğru farkı 1’e indirerek rövanş maçına tur umuduyla çıkan Fenerbahçe Olympiakos karşısında en az 2 farklı galip gelerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Peki Fenerbahçe-Olympiakos maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe Olympiakos ile 18 Nisan 2024 Perşembe günü saat 22.00’de başlayacak.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi, hangi kanalda?

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Olympiakos maçının TV8 ekranlarında şifresiz yayınlanacak.

Kanarya, Avrupa’da tur aşkına: Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe-Olympiakos maçı hakemi kim?

Fenerbahçe Olympiakos maçında Alman hakem Tobias Stieler düdük çalacak. Stieler’in yardımcılıklarını Christian Gittelman ile Mark Borsch görev yapacak. VAR koltuğunda ise Christian Dingert görev yapacak.

Kanarya en az 2 farklı galip gelmek zorunda

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, ilk turda rakibine 3-2 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, turu geçmek için rakibini iki farklı yenmek zorunda. Eğer tek farklı galibiyet alırlarsa, maç uzatmalara gidecek. Olympiakos ise tur atlamak için herhangi bir galibiyet veya beraberlik yeterli olacak. Deplasman golü kuralı olmaması, Fenerbahçe için avantajı beraberinde getiriyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal