Kan grubunuz sizin kişilik özellikleriniz hakkında ipuçları veriyor!

Japon bilim insanları zekâ konusunda yaptığı araştırma kan gruplarıyla ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Doğuştan zeki olan insanlar üzerinde yapılan çalışma kan grubunun çok etkili olduğu bilgisi paylaşıldı. Japonya’da popüler olan "Ketsueki-gata" teorisi, kan gruplarının kişilik özelliklerini belirlediğini iddia ediyor. İşte kan grubunuza göre kişilikleriniz…

08.02.2024-15:41 - (Son Güncelleme: 08.02.2024-17:20) Kan grubunuz sizin kişilik özellikleriniz hakkında ipuçları veriyor!

Uzak doğu’da yapılan bir araştırma, kan grubunun kişilik özelliklerimizi belirlediğini ortaya çıkardı. Bu ilginç teori, A, B, 0 ve AB kan gruplarının benzersiz kişilik özellikleri taşıdığını iddia ediyor. Özellikle içlerinden bir tanesi için doğuştan zeki olduğunu belirtiyor.

Kan grupları teorisi!

Japon kan grubu teorisi, kan grubunun kişilik özelliklerini belirlediği yönünde olan bir inanç sistemidir. Bu teoriye göre, A, B, AB ve 0 kan gruplarına sahip bireylerin kişilikleri üzerinde belirleyici bir etkiye sahip olduğu görüşüne inanılmaktadır.

Duygusal zeka!

A Kan Grubu: Yaratıcı, düşünceli, organize ve hassas olabilirler. Bu gruptakilerin duygusal zeka seviyeleri genellikle yüksektir. Japonya'da A kan grubuna sahip kişilerin sayısı diğer kan gruplarına göre daha fazla olduğu söyleniyor. Dolayısıyla Japon halkı için duygusal ağırlıkta insanlar olduğunu söylemek mümkün.

Esnek olabilir!

Kan grubu kişilik özelliklerini ortaya koyuyor

B Kan Grubu: Tutkulu, özgür ruhlu, yaratıcı ve esnek olabilirler. Ancak, bencil ve sabırsız olabilecekleri düşünülür.

Kontrollü ve uyumlu!

AB Kan Grubu: Rasyonel, kontrollü, uyumlu ve duyarlı olabilirler. Ancak, kararsız ve eleştirel olabilecekleri düşünülür.

Güvenilir ve lider!

0 Kan Grubu: Güvenilir, güçlü, liderlik özelliklerine sahip ve kararlı olabilirler. Ancak, takıntılı ve rekabetçi olabilecekleri düşünülür.

Hastalık oluşturabilecek kan grupları!

Kan grubu A olan kişilerin mide kanseri ve kalp hastalığına yakalanma riskinin daha yüksek olduğu ifade edilir. Kan grubu B olan kişilerde kalp hastalığı, yumurtalık kanseri riski de yüksektir.

AB grubundaki hamile kadınlar dikkat!

AB kan grubuna sahip kişilerin kalp hastalığına yakalanma riski daha yüksektir ve hamile kadınların preeklampsiye (genellikle hamileliğin 20. haftasından sonra başlayan yüksek kan basıncıyla yani yüksek tansiyonla karakterize bir hastalıktır) yakalanma riski daha yüksektir.

Kan grubu kişilik özelliklerini ortaya koyuyor

Kan grubu 0 olan kişilerin ülser geliştirme, sivrisinek çekme ve Aşil tendonu (ayak bileğinin arkasında yer alan ve baldırda bulunan kasların topuğa yapışmasını sağlayan tendondur) yaralanmalarına yakalanma olasılığı daha yüksektir.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal