Kamyonetin Çarptığı Hamile Anne ve Bebeği Hayatını Kaybetti

Başakşehir'de bebek arabasındaki bebeği ile yolun karşısına geçmeye çalışan 4 aylık hamile Suriyeli anne ve bebeğine kamyonet çarptı. Arkadan gelen otomobil de anne ve bebeğini ezdi. Bebek olay yerinde, hamile anne ise hastanede yaşamını yitirdi.

13.10.2020-13:36 - (Son Güncelleme: 13.10.2020-13:19) Kamyonetin Çarptığı Hamile Anne ve Bebeği Hayatını Kaybetti

Pazar günü saat 20.10 sıralarında Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi önünde meydana gelen kazada, 4 aylık hamile olduğu öğrenilen Suriyeli anne Rahme Akilalhalabi, bebek arabasındaki 1 yaşındaki bebeği Jurigül Akilalhalabi ile yolun karşısına geçmek istedi.

OTOMOBİL ANNENİN ÜZERİNDEN GEÇTİ

Mustafa A.'nın idaresindeki 06 FR 2938 plakalı kamyonet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve bebeğine çarptı. Anne ve 1 yaşındaki bebeği, çarpmanın şiddetiyle savrularak yola düştü. Arkadan gelen A.Y.'nin kullandığı otomobil de yola savrulan anneyi görmeyerek üzerinden geçti. Çevredeki vatandaşlar olayı polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

ŞOFÖRLER SERBEST BIRAKILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 1 yaşındaki bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan hamile anne, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamyonet ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Mustafa A. ile A.Y. isimli sürücüler işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal