Aracının İçinde Ölen Adam 10 Gün Sonra Fark Edildi

Eskişehir'de 2 katlı müstakil bir evde tek başına yaşayan Ali K., bahçedeki aracında ölü bulundu. Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Ali K.'nın 10 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.

13.10.2020-13:06 - (Son Güncelleme: 13.10.2020-12:53) Aracının İçinde Ölen Adam 10 Gün Sonra Fark Edildi

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesine bağlı Muttalip Mahallesi'nde 2 katlı bir evde tek başına yaşayan Ali K.'dan komşuları bir süre haber alamadı. Evin bahçesine giren komşular, 62 yaşındaki Ali K.'nın bahçede park halinde olan otomobilinin içerisinde olduğunu ve yaşamını yitirdiğini fark etti. Vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

ŞÜPHELİ ÖLÜM OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ali Ak.'nın 10 gün önce hayatını kaybettiğini belirledi. Ali K.'nın kimsesi olmadığı belirtilirken, otomobilin içine bindiğinde ayakkabılarının olmaması dikkat çekti. Olay ekipler tarafından şüpheli ölüm olarak değerlendirildi. Olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Ali K.'nın uzun süredir burada ikamet ettiği, hayatını sebze ve meyve yetiştirip pazarda satarak idame ettirdiği öğrenildi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan Ali K.'nın ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal