Kamu işçilerine ne kadar ek ödeme yapılacak? Kamu işçileri ek ödeme ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Kamu işçilerine yapılması beklenen ek ödemenin ne zaman verileceği sorusu ekonomi dünyasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Peki Kamu işçilerine ne kadar ek ödeme yapılacak? Kamu işçileri ek ödeme ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

04.07.2022-16:47 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-16:47) Kamu işçilerine ne kadar ek ödeme yapılacak? Kamu işçileri ek ödeme ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Türkiye’de binlerce kişinin mağdur olmasına neden olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda yapılan tüm açıklamalar EYT mağdurları tarafından dikkatle takip ediliyor. Kamu personeline yapılması beklenen ödemelerin ne zaman yapılacağı ise vatandaşların gündeminin en üst basamaklarında yer alıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise konu hakkında kritik ifadelere yer verdi. Peki Kamu işçilerine ne kadar ek ödeme yapılacak? Kamu işçileri ek ödeme ne zaman yapılacak?

Kamu işçilerine ne kadar ek ödeme yapılacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, binlerce vatandaşın yıllardır kanayan yarası olan  Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda önemli bazı açıklamalar yaptı. Bir televizyon programına konuk olarak katılan Bakan Bilgin, ‘’Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) meselesi masamızda. Türkiye'nin emekçileri endişe etmesinler" sözlerini kullandı.

EYT

Vatandaşın her sorununun gözden geçirildiğini söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ‘’ "Türkiye'nin her bir sorunu önümüzde çözülmesi gereken bir dosya olarak duruyor. Bu yılın sonuna kadar bu yolda önümüzde olan bütün dosyaları çözeceğiz. Alternatif çözüm önerilerine çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu işçilerine ek ödeme yapılması konusunda ise net bir tarih vermedi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal