Kamerun Ligi'nin eski gol kralı olan Rostand Kako, Türkiye'de hayatını kaybetti!

Kamerun Ligi'nin eski gol kralı olan 32 yaşındaki Rostand Kako'dan gelen acı haber futbolseverleri derinden üzdü. Bir süredir Türkiye'de yaşayan Rostand Kako'nun hayatını kaybettiği aktarıldı. Kaynaklara göre oyuncu Peşrembe günü vefat etti fakat cansız bedenine bugün ulaşıldı.

27.05.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-14:47) Kamerun Ligi'nin eski gol kralı olan Rostand Kako, Türkiye'de hayatını kaybetti!

Kamerunlu futbolcu Rostand Kako, Türkiye'de ölü halde bulundu. Geçen yıl ülkemize taşınan ve buraya yaşama kararı alan Rostand Kako, Perşembe günü evinde hayatını kaybetti. Futbolcunun bedenine ancak bugün ulaşılabildi. Yaşanan gelişme taraftarları yasa boğdu.

Ölüm nedeniyle ilgili net bilgi yok

Yıldız futbolcu Rostank Kako'nun vefat nedeniyle ilgili herhangi net bir bilgi söz konusu değil. Bu anlamda oyuncunun ölüm sebebi büyük merak konusu haline geldi ve futbolseverler tarafından yakından takip edilmekte.

2014'te ülkesine damga vurmuştu

Vefat eden oyuncu 2014'e Kamerun Ligi'nde Coto Sport ile verdiği şampionluk mücadelesinde ligi gol kralı olarak tamamlamıştı ve taraftarların sevdiği isimlerden birisi olmuştu. Oyuncunun eski kulübü Coton Sport tarafından yapılan paylaşımda ise, 'Coton Sport'un eski oyuncusu Rostand Kako'nun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü Türkiye'de hayatını kaybettiğini duyurmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Coton Sport Başkanı ve taraftarları, merhumun ailesine en derin taziyelerini iletir. Huzur içinde uyu' ifadelerine yer verildi. Futbolcu ile ilgili yaşanan bu gelişme futbolseverleri ise oldukça üzmüş durumda. Bu anlamda vefat eden oyuncuyla ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal