Liverpool'un yıldızı Sadio Mane, Real Madrid ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi finalini bir intikam olarak görmediklerini söyledi

Liverpool’un Senegalli yıldızı Sadio Mane, Real Madrid ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi finaline geçmişte kaybettikleri maçın intikamı olarak bakmadıklarını söyledi.

27.05.2022-14:14 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-14:14) Liverpool'un yıldızı Sadio Mane, Real Madrid ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi finalini bir intikam olarak görmediklerini söyledi

Şampiyonlar Ligi’nde milyonlarca taraftarın merak içerisinde beklediği Liverpool – Real Madrid finali için geri sayıma geçildi.  Fransa’da Paris’te oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali öncesinde nefesler tutuldu.

Liverpool’un yıldız isimlerinden Sadio Mane, İspanyol basınından Marca’ya Real Madrid ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi finali hakkında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Sadio Mane, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Sezonun en önemli maçını oynayacağız’

Real Madrid’in daha önce kupayı kaç kez kazandıklarını bilmiyorum, dürüst olmak gerekirse bu çok da önemli değil zaten. Önemli olan tek şey Cumartesi günü oynanacak maç. Bizim için sezonun en önemli maçı olacak ve tüm odağımızı bu maça vermiş durumdayız.


‘Bu maçta intikam diye bir şey söz konusu değil’

Daha önce Real Madrid’e karşı bir Şampiyonlar Ligi finali kaybettik ama benim için bu oynayacağımız finalde intikam diye bir şey söz konusu değil. Kiev'deki finalde Real Madrid kazandı çünkü daha iyi olan taraf onlardı. Hem ben hem de takım arkadaşlarım çoktan o maçı unuttuk bile. Kiev'de kaybettiğimiz finalin üzerinden 4 yıl geçti ve artık çok daha tecrübeli bir takımız, bu gibi maçlarda ne yapmamız gerektiğini biliyoruz.

‘En iyi sezonlarımdan birisi…’

Kariyerimin en iyi sezonlarımdan birisini geçirdiğimi söyleyebilirim. Bunu söylememenin en büyük sebebi 2022 Afrika Kupası'nı kazanmış olmam. Hayatımın en önemli başarısıydı ve o kupayı kazanmış olmak beni Şampiyonlar Ligi finali öncesi motive etmeye yetiyor.

Sadio Mane’nin bu sezon sergilediği performans

Liverpool formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda toplamda tam 50 karşılaşmada süre alan Senegalli oyuncu Sadio Mane, bu karşılaşmalarda 23 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlayarak doğrudan 25 gollük bir katkı sağladı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal