Kalın Kaşlı Kadınlar İçin Makyaj Önerileri

Son zamanlarda giderek kalınlaşan kaşlar moda haline geldi. Önceden ince alınmış kavisli kaşlar tercih edilirken şimdilerde kaşlarda doğallık ve kalınlık rövanşta. Kalın kaşlar için nasıl makyaj yapılması gerektiğine dair haberimiz sizler için faydalı olacaktır.

18.02.2017-13:20 - (Son Güncelleme: 21.05.2021-16:24)

Her dönem değişen modaya kaş stilleri de eklendi. Eskiden ince alınmış kaşlar kullanılırken şimdilerde birden kalınlaşan kaşlara sıkça rastlamaktayız. Doğallıktan yana olan kadınlar için vazgeçilmez bir alternatif olmuş durumda. Güzellik algısı değişen modayla doğru orantılı olarak belirmekte. Zaten yapı olarak kalın bir kaşa sahip olanlar içinse daha da cazip hale geldi bu durum. 

Kalın kaşlara sahip olanların tercih ettiği kalın kaş modasına uygun makyaj yapmak da şimdilerde önemli sorunlar haline gelmiştir. Özellikle kullanılan göz makyajının kalın kaşa uygun bir şekilde yapılmasına çok dikkat edilmelidir. İnce ve alınmış kaşlarda kullanılan yoğun far kullanımı kalın kaşlarda pek de hoş durmayacaktır. 

Abartılı bir makyajdan uzak durulmalı ve olabildiğince doğal bir makyaj yapmaya özen gösterilmeli. Özellikle göz makyajında kullanılan ürünler kötü sonuçlar doğurabilir. 

E madem doğallık moda, siz de bu modaya ayak uydurun ve kalın kaşlarınızın avantajını kullanarak minimal bir makyajla doğal bir güzellik yakalayın! Öyle eskisi gibi fazlaca abartılı kullanılan makyajdan uzak durun. Emin olun her zaman doğallık çok daha dikkat çekmenizi ve zaten sahip olduğunuz asıl güzelliği ortaya çıkarmanızda yardımcı olacaktır. Güzelliğinizin farkına varın. Doğal ve göz alıcı bir güzelliği yakalayabilmeniz için ihtiyacınız olan püf noktalara dikkat ettiğiniz zaman tüm gözler üzerinizde olacaktır. İşte size güzelliğinize güzellik katacak makyaj sırları:

DENGELİ BİR STİL

Kaşların istediğin kalınlığa ulaştığında, sıra stilini dengelemeye geliyor. Bunu da tabii ki makyajla yapacağız.

GÖZLER 


Gözlerde minimal bir makyaja yönelmeli ve göz makyajını olabildiğince doğal tutmalısın. Işıltılı ve açık renkte farını ve birkaç kat siyah maskaranı uyguladıktan sonra göz makyajın hazır hale gelir. Unutma kalın kaş trendinin esası doğal güzelliğe dayanıyor.

DUDAKLAR


Kalın kaşlarını nude bir rujla dengele. Önce nude bir dudak kalemi uygulayarak rengin dağılmasının önüne geç. Bir dudak fırçası yardımıyla dudak kenarlarındaki ruju dağıt. Böylece dudakların doğallık kazanırken, rujunun dağılmasını da engelleyeceksin.

TEN


Dengeden söz açmışken, kalın kaşlar ön plandayken, ten makyajında çok fazla allık veya bronzer kullanmaktan kaçınmalısın. Doğal bir ışıltı için, cildine hafif kapatıcılık sağlayan bir fondöten uygulayabilirsin. Az miktarda allığını da elmacık kemiklerinin üzerine sür.

Kaşlarının odak noktası olmasını sağlayacak makyajın artık hazır, artık keyfini çıkarabilirsin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal