Kahramanmaraş'tan yürek yakan haber! Sulama kanalına düşen küçük kardeşler hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş, Pazarcık ilçesine mevsimlik iş için gelmişlerdi. Ailenin çocuklarından 7 ve 8 yaşındaki iki kardeş oyun oynarken sulama kanalına düştü.

11.06.2022-17:00 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-17:00) Kahramanmaraş'tan yürek yakan haber! Sulama kanalına düşen küçük kardeşler hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş, Pazarcık ilçesine mevsimlik iş için gelmişlerdi. Ailenin çocuklarından 7 ve 8 yaşındaki iki kardeş oyun oynarken sulama kanalına düştü. AFAD ekipleri kanala düşen çocukların cansız bedenine ulaştı. Pazarcık ilçesinde, sulama kanalına düşen 7 ve 8 yaşındaki iki kardeş yaşamını yitirdi.

Oyun oynuyorlardı

Gaziantep'ten kente gelen mevsimlik tarım işçisi ailenin 8 ve 7 yaşındaki çocukları Mustafa A. ve İrem A., yakınları tarlada çalışırken DSİ'ye ait sulama kanalı yanında oyun oynadıkları sırada suya düştü. Akıntıya kapılan ve gözden kaybolan çocukların yakınları, durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi.

Suya düştükleri yerin 4 kilometre ilerisinde bulundular

Bölgeye, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, sağlık, AFAD ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı su altı arama ve kurtarma ekipleri olay yerine geldi. Dalgıçlar, çocukların cansız bedenlerine suya düştükleri yerin 4 kilometre ilerisinde buldular. Cenazeler, Pazarcık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı bilgisi aktarıldı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal