Şırnak'ta 2 genç serinlemek için girdiği Dicle Nehri'nde akıntıya kapıldı!

Şırnak Çizre ilçesinde bulunan Nur Mahallesi Kurtuluş köyünde dün akşam saatlerinde serinlemek üzere Dicle Nehrine giren İdris Pütrü ve Zekeriya Negiz akıntıya kapıldı.

04.06.2022-15:57 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-16:06) Şırnak'ta 2 genç serinlemek için girdiği Dicle Nehri'nde akıntıya kapıldı!

Şırnak'ın Dicle ilçesinde dün akşam 17 yaşında olan İdris Pütrü ve 13 yaşında olan Zekeriya Negiz serinlemek için Dicle Nehri'ne girdi. Akıntıya kapılan iki arkadaş akıntıya kapılarak nehirde kayboldu.

Tek istedikleri serinlemekti

Şırnak Çizre ilçesinde bulunan Nur Mahallesi Kurtuluş köyünde dün akşam saatlerinde serinlemek üzere Dicle Nehrine giren İdris Pütrü ve Zekeriya Negiz akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılan iki arkadaş bir süre sonra ortadan kaybolunca yakınları tarafından AFAD ekiplerine ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen AFAD ekipleri, jandarma, Bitlis ve Tatvan emniyet ekipleri iki çocuğun kaybolduğu Dicle Nehri'nin etrafında incelemeler başlattı. 

Tek istedikleri serinlemekti

Çalışmalar halen devam ediyor

Ekiplerin arama çalışmaları sonucu sabah saatlerinde İdris Pütre'nin cansız bedenine ulaştı. Zekeriya Negiz'in arama çalışmaları halen devam etmekte.  

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal