Kahramanmaraş’ta Evleri Yıkılma Tehlikesi Yaşayan Yaşlı Çiftin Yardımına Askerler Yetişti

Kahramanmaraş’ta hava koşulları nedeniyle topraktan evleri yıkılmak üzere olan çifti, jandarma ekipleri sırtlarında taşıyarak dışarı çıkardı.

24.01.2022-18:05 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-18:05)

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Kırsal Dedeler Mahallesi’nde toprak yapımı bir evde yaşayan Latife-Mehmet Saat çifti, bölgede etkisini artıran kar ve tipi sebebi ile zor anlar yaşadığı görüldü. Çiftin durumu 112 Acil birimlerine bildirmesi sonucu olay yerine yetkililer geldi. 

Yurt genelinde olumsuz seyreden hava koşulları hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Türkoğlu ilçesine bağlı Kırsal Dedeler Mahallesi’nde toprak yapımı bir evde yaşayan yaşlı çift, evlerinin yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. 


ASKERLERDEN YARDIM ELİ

Yaşlı çiftin zor durumda kaldığını bildiren bir ihbar sonrasında olay yerine jandarma ekipleri geldi. Kardan kapanan yolda yürümekte güçlük geçen jandarma ekipleri de ilçenin belediyesinden yardım istediği belirtildi. Ekiplerin yoldan geçebilmesi için iş makineleriyle yaklaşık 1 saatlik çalışma yapıldı. Jandarma ekipleri, yaklaşık 500 metre sırtlarında taşıdığı yaşlı çifti devriye aracına götürdüğü belirtildi. 


TORUNLARININ YANINA GÖTÜRÜLDÜLER

Toprak yapımı bir evde yaşayan Latife-Mehmet Saat çifti, bölgede etkisini artıran kar ve tipi sebebi ile zor anlar yaşayan yaşlı çifti jandarma ekiplerinin alması sonrası, çiftin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal