Hac Vazifesi İçin İngiltere'den Yürüyerek Yola Çıkan Adam İstanbul Silivri'ye Ulaştı!

İngiltere’den hac vazifesini yerine getirmek için 1 Ağustos'ta yola çıkan Iraklı Adam Muhammed, beş ayda İstanbul Silivri ilçesine geldi.

24.01.2022-17:17 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-17:17)

Hacca gitmek için 1 Ağustos tarihinde yola çıkan Iraklı Adam Muhammed, yürüyerek kutsal topraklara varmayı düşünüyor. Muhammed, vazifesini yerine getirmek için yol rotası boyunca yürümeyi hedefliyor. 

KUTSAL TOPRAKLARA GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKTI

Hac vazifesini yerine getirmek için 1 Ağustos'ta yola çıkan Iraklı Adam Muhammed, beş ayda İstanbul Silivri ilçesine geldi. 


TEMMUZ AYINDA VARACAK

İngiltere’den yola yürüyerek çıkan Iraklı Adam Muhammed’in varış rotası kutsal topraklar. 5 ay önce yola çıkan adam, bugün İstanbul Silivri’ye gelmeyi başardı. Yanında malzemelerini taşımak için kullandığı üç tekerlekli aracını iterek yürüyen adama, Sırbistan’da bulunduğu köpek de eşlik ediyor. 5 aydan itibaren yollarda olan Muhammed’in kutsal topraklara Temmuz ayında varmayı hedefliyor. Iraklı Muhammed, kutsal topraklara varmak için İstanbul, İzmit, Yalova, Bursa, Eskişehir, Burdur, Antalya, Mersin ve Hatay üzerinden Suriye üzerinden gidecek.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal