Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in Babası Konuştu, Gözyaşları Sel Oldu

Elazığ’da gerçekleşen Şühedanın Sesi Elazığ programında konuşan ve oğlunu anlatan şehit Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, hem ağladı hem ağlattı.

16.10.2021-17:08 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-17:31) Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in Babası Konuştu, Gözyaşları Sel Oldu

Elazığ'da meydana gelen 15 Temmuz Milli İrade Ocakları tarafından düzenlenen ‘Şühedanın Sesi Elazığ' programında duygusal anlar yaşandı. Bünyamin Eroğlu ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen program, Şehit Alp Taşdemir'in babası Hafız İbrahim Taşdemir'in Kur'an-ı Kerim tilaveti okuması ile başladı.

ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR'İN BABASI KONUŞTU, HERKES AĞLADI


Programa Şehit Ömer Halis Demir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve diğer şehit yakınları katılım sağladı. Karanlık gecenin yaşandığı 15 Temmuz'da hain darbe girişimini önüne geçen kahraman şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, oğlunu anlatırken duygu yüklü dakikalar yaşadı. Hem kendisi hem salondakiler gözyaşlarına hakim olamadı. 

BANA 'BABA BİR GÜN BİR ŞEHADETLİK GETİRTECEĞİM 

Oğluyla olan diyaloglarını anlatan şehit babası, ‘Bütün Güney Doğuyu gezdim. Buradan bütün Güney Doğulu hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Misafirperverler. Bizlere çok hürmetler ettiler. Konuşacağım çok şey varda, içim biraz buruk olduğu için sizi çok bekletmek istemiyorum. 15 Temmuz'dan önce yiğidim bayrama gelmişti. Bayramlaştıktan sonra çok içeri buruk görünüyordu. Uyku uyumuyordu. Bir gün dedim ki 'oğlum neden uyumuyorsun' oda, 'baba uykularım yok' dedi. Oğlum bir sıkıntın mı var ailenle mi ilgili diye ordum hayır baba dedi. Giderken Allah içime doğurdu dedim ki bu çocuk şehit olur. Bana 'baba bir gün bir şehadetlik getirteceğim' dedi. 15 Temmuz gecesi Cuma günü Zekai Paşanın emri ile 'Ömer oğlum bu namus senin namusun, ben gelene kadar da bu binayı bekleyeceksin, hainler geliyor' demiş. Yiğidim de tamam komutanım diyor ve helalleşiyorlar. Zekai Paşanın konuşması, o gece Ömer'le 8 kez konuştum amca dedi. Ömer'e hainler geliyor, Semih Terzi'yi alnından vuracaksın demiş. Şükürler olun o haini vurmuş’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal