Kahraman Bekçi Cani Adamı Tek Başına Yakaladı

Bursa'da eski karısını 7 yerinden bıçaklayan zanlı olay yerinden kaçmaya başladı. Olayı gören bir bekçi ise tek başına eli kanlı kocayı yakalayarak ekiplere teslim etti.

06.07.2019-17:07 - (Son Güncelleme: 06.07.2019-17:15)

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde boşandığı eski karısını evine gittiği esnada yol üstünde gören eski koca, üstündeki bıçakla kadını 7 yerinden bıçakladı. Olayı fark eden ve o sırada vazife yerine giden bir bekçi kaçmaya uğraşan eli kanlı kocayı tek başına yakalayarak birimlere teslim etti.

ESKİ EŞİNİ BIÇAKLAYIP KAÇMAYA ÇALIŞTI

Olay, merkez Yıldırım İlçesi Eğitim Mahallesi Teyyareci Mehmet Ali Caddesi üstünde oldu. Alınan bilgiye göre K.I. adlı adam eski karısı S.İ'yi yolda gördü. Kadının yanına giden K.I. eski karısı S.İ'yi 7 yerinden bıçakladı. Genç kadın kanlar içerisinde yere düşerken eli kanlı koca ise kaçmaya uğraştı.

KAHRAMAN BEKÇİ, CANİ ADAMI YAKALAYIP EKİPLERE TESLİM ETTİ

O anları fark eden ve Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı vazife yapan bekçi Osman Dursun zanlı kocanın peşine düştü. Kovalamaca neticesinde kocayı tek başına yakalayan Dursun K.I'yı birimlere teslim etti. Kahraman bekçi Dursun'un olay sırasında istirahatli olduğu ve vazife yerine gitmek için orada olduğu bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal