Kafe ve Lokantalar Açılıyor mu?

Birçok vatandaş kısıtlama kararıyla kapatılan yeme içme mekanlarının ne zaman açılacağını merak ediyor. Kabine toplantısının ardından yapılan açıklamalarda bu kararla ilgili yeni gelişmeler de açıklandı. Kafe ve restoranlar açılacak mı? Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak?

18.02.2021-12:07 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-12:07) Kafe ve Lokantalar Açılıyor mu?

Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbir kararlarından biri de kafe ve restoran gibi yeme içme mekanlarında yemek yenilmesine gelen kısıtlamaydı. Alınan kararla birlikte bu mekanlarda yalnızca paket servis ve gel al hizmeti verilmesi uygun görülmüştü.

Ancak 17 Şubat'ta gerçekleşen Kabine toplantısının ardından kısıtlamalar hakkındaki kararın kalkması bekleniyordu. Peki kafe ve restoranlar açılacak mı? Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak? İşte merak edilen bu soruların cevapları...

17 Şubat'ta Kabine Toplantısı'nın ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kısıtlama kararlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Birçok vatandaş da hangi kısıtlamaların kaldıracağını merak ediyor. Özellikle kafe, lokanta, restoran gibi mekanların ne zaman açılacağı en çok beklenen haberlerden biri oldu.

Kabine Toplantısı'nın ardından ulusa sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı, normalleşme sürecine kademeli olarak geçiş yapılacağını söyledi. Mart ayı itibarıyla aşılama sürecinde önemli bir aşamaya geçileceğini ifade eden Erdoğan, lokanta, kafe ve restoranlar hakkındaki kararların yakın zamanda açıklanacağını da paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal