Kafe Çalışanına Dört Milyonluk Aracını Ödünç Veren Arda Turan Sosyal Medyada Tüm Takdirleri Topladı

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın kafe çalışanına yaptığı jest gündeme bomba gibi düştü. İşte habere ilişkin o detaylar...

19.02.2022-15:08 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-17:58) Kafe Çalışanına Dört Milyonluk Aracını Ödünç Veren Arda Turan Sosyal Medyada Tüm Takdirleri Topladı

Hem başarılı kariyeri hem de özel hayatıyla magazin gündemine ve sosyal medyaya her zaman damgasını vuran ünlü futbolcu Arda Turan hakkında bomba gibi bir gerçek ortaya çıktı. Birçok başarılı takımda top koşuşturmuş olan ünlü futbolcu Turan, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Önceki gün basın mensuplarının kameralarına yakalanan ünlü futbolcu 14 Şubat Sevgililer Günü hakkında olay yaratan açıklamalarda bulunmuştu. Turan; ''Özel günlük bir şey yok. Seven adama özel gün mü olurmuş? Sürpriz falan hazırlamadım. Zaten sevdiklerim için her zaman bir şeyler yaparım. O yüzden özel günlerle alakalı şeyleri sevmiyorum'' şeklinde verdiği cevapla herkesi şaşırtmıştı. 

ARABANIN DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın 14 Şubat Sevgililer Günü açıklamalarından sonra, Posta gazetesinde yer alan bir haber hem magazine hem de sosyal medyaya bomba gibi düştü. Başarılı futbolcu Arda Turan'a bir kafe çalışanından gelen isteğin, ünlü futbolcuyu harekete geçirdiği ortaya çıktı. Kafe çalışanı bir gencin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilisini dört milyonluk arabayla evinden adlığı ve genç kıza sürpriz yaptığı öğrenildi. Kendisinden gelen bu istek karşısında önce çok şaşıran sonrasında ise sürprizin gerçekleşmesi için arabasını veren ünlü futbolcu Arda Turan'ın bu hareketi, hayranları olmak üzere yediden yetmişe herkesin takdirini kazanmasına neden oldu. Ünlü futbolcunun bu davranışı sosyal medyada hala konuşulan konular arasında yer alıyor. 

arda turan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal