Arda Turan'ın Sosyal Medyadan Yaptığı Açıklamaya Taraftarlar Tepki Gösteriyor!

Galatasaray kaptanı Arda Turan, Süper Lig'de galibiyet hasretlerinin devam ettiği Alanyaspor maçının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımda söyledikleriyle gündem yarattı.

06.02.2022-20:12 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-20:12)

Süper Lig'de haftalardır kabus dolu günler geçiren Galatasaray, Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 4 karşılaşmada da galibiyet hasretini sonlandıramadı.

ALANYA'YA DA DİŞ GEÇİREMEDİLER

Son olarak 10 kişi kalan Alanyaspor'a karşı galip gelemeyen Galatasaray, aynı zamanda oynadığı oyunla da büyük bir tepki topladı.


ARDA TURAN TEPKİ ÇEKTİ

Galatasaray kaptanı Arda Turan, Alanyaspor maçının ardından taraftarların tepkisinin iyice artması sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündem yarattı. Taraftarlar Arda Turan'a tepki gösterirken, yıldız futbolcu yaptığı açıklamalarda ;

' Yazdıklarım anlaşılmayacaktır… Ama ben yine de yazıyım… Ben sahada olduğum her zaman en tepeye oynadım.. Hatırlatıyım.. 2010-2011 sezonunda aynı algıyı yaptınız… Oynamadığım sakat olduğum sezonki başarısızlığı da üstüme yıkmıştınız..
Ben hiç bir zaman başarısızlıkta üstüme düşen sorumluluktan kaçmam… Ancak sahada olmadığım, olamadığım zamandan sonrada artık bu algı operasyonuna müsade etmem. Unutanlara söyleyeyim, kulübüme 13 milyon euro kazandırıp gitmiştim… Hiçbir zaman Galatasaray'da olan kontratıma bakmadım. Geri gelebilmek için 6 ay futbol oynamadım… Merak edenlere haber vereyim… Benim kontratımda Galatasaray kazanmadığı zaman kazanılıcak para, maç başı ücreti yok. Kamp hakkında bir sürü dedikodular algılar yalanlar… Ben ve arkadaşlarımı durama yeterince üzülüyoruz.. Ama bana algıyı artık ben sahada iken yapın. Geçen sene oynarken de, liderken de el freniydim. Siz benim bu oyunu nasıl oynadığımı bilirsiniz..! Ama mutlaka ki bir yerlerde bir yara, fesatlık bırakmışımdır, dökülün rahatlayın! 35 yaşında, iki çocuk babası, maddi beklentisi olmadan Galatasaray aşkıyla mücadele etmeye çalışan, sizin eleme turlarını dahi şifreli kanallardan izlediğiniz kupaların sahibi Arda'yım ben… Sizin dilinizden anlattım, belki anlamış gibi yaparsınız..!!!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal