Kadir gecesi mesajları: Dualı, ayetli, resimli kadir gecesi mesajları ve sözleri! Whatsapp hayırlı kandil mesajı

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayın'da idrak edilen Kadir Gecesi mesajları ve sözleri paylaşımları İnternet'te öne çıkıyor. Ramazan ayının 28.günü idrak edilen Kandil gününde Kadir Gecesi mesajı sosyal medyada SMS, Whatsapp ve Facebook aracılığıyla paylaşılmaktadır. Kandil mesajları seçenekleri arasında resimli, yazılı, dualı, ayetli, farklı ve anlam dolu Kadir Gecesi mesajları sözleri bulunmaktadır. ’ Kadir Geceniz Mübarek Olsun sözleri ve Kandil mesajı görselleri ile sevdiklerinize iyi Kandiller dileyebilirsiniz .Güzel Kadir Gecesi mesajları sözleri nasıldır? İşte, merak edilen paylaşımlarınız da kullanabileceğiniz birbirinden güzel Kadir Gecesi mesajlarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

26.04.2022-00:05 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-00:05) Kadir gecesi mesajları: Dualı, ayetli, resimli kadir gecesi mesajları ve sözleri! Whatsapp  hayırlı kandil mesajı

11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayın'da Kadir Gecesine kavuşmuş olacağız. Müslüman vatandaşlarımız tarafından her sene bu gecenin gelmesi sabırsızlıkla beklenmektedir. Kadir gecesi akşamı vatandaşlar ibadetlerini yaparak ve dualar okuyarak geçirecekler. Bin aydan daha hayırlı olan gece, 27 Nisan çarşamba akşamına denk gelmektedir. Kadir gecesinde, Kadir suresi okumak çok sevaptır. 

Ayrıca tüm Müslüman vatandaşlarımıza kadir gecesi büyük önem arz etmektedir. Bu sebepten dolayı İnternet üzerinde bir çok söz ve resim aranılmaktadır. Vatandaşlarımız sevdiği kişilerin kadir gecesini kutlamak için, bulmuş oldukları anlamlı sözleri mesaj yolu yada sosyal medya hesapları tarafınca göndermektedirler. 27 Nisan günü eğer sizlerde mübarek, mesajlarını paylaşmak istiyorsanız eğer aşağıda hazırlamış olduğumuz hazır kalıp mesajlarını kullanabilirsiniz.

Kadir gecesi

Güzel Kadir Gecesi mesajları sözleri nasıldır?

Kadir Gecesi, Müslümanların dini inancına göre Kuran'ın, Allah tarafından Cebrail isimli melek aracılığı ile Peygamber Efendimiz Muhammed'e vahye'dilmeye başlandığı gece olarak geçmektedir. Ramazan aylarının son günlerinde yer alıyor. Kur'anı Kerim'de önemli gün olarak bilinen kadir gecesini ''bin aydan daha hayırlı'' olarak geçmektedir.

Kadir gecesi kesin olarak tam günü belli değildir. Ama Ramazan ayında 27. gün gecesi olarak düşünülmektedir. 

Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V), Kadir gecesinin hangi gece olduğunu net bir şekilde belirtmemiştir ama, "Siz Kadir gecesini Ramazan ayının son 10 günü içerisindeki tek rakamlı gecelerde arayınız" demiştir.Çoğu kişiler kadir gecesinde tanıdık çevresine kandil msj'ları göndermektedir. Sosyal medya üzerinde, çoğu insanların araştırarak göndermiş oldukları o söz ve fotoğraflar.

Kadir gecesi

-Kadir Geceniz mübarek olsun..Bu günlerin feyzi üzerinize, Rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, Nuru Ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.

-Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

-Bu gece kadir gecesi. Edilen dualar kabul, yapılan tövbeler kabul olurmuş.

-Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. kadir gecesi mübarek olsun.

Bir diğer mesajda, Kadir geceniz mübarek olsun yazılarıdır.

-O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

-Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

-Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. kadir gecesi mübarek olsun..

-O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

Yukarıda paylaşmış olduğumuz yazılar, Kadir gecesinde bir çok vatandaşımız tarafından gerek sosyal medyada gerek Mesaj yoluyla, gerekse diğer mesajlaşma uygulamaları üzerinden sevdikleri kişilere gönderilmektedir. Sizde sevdiklerinizi unutmadığınızı göstermek istiyorsanız sizlerle paylaşmış olduğumuz yazıları kullanabilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal