Kadir Doğulu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Bir eğlence mekanında görüntülenen Kadir Doğulu, magazin dünyasının gündeminin birinci sırasında yer alıyor. Peki Kadir Doğulu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Kadir Doğulu hayatı ve biyografisi...

25.04.2023-18:15 - (Son Güncelleme: 25.04.2023-18:15) Kadir Doğulu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ekranlarının başarılı yüzlerinden birisi olan Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’den habersiz bir biçimde bir eğlence mekanında görüntülendi. Magazin dünyasını sallayan bu olay üzerine Kadir Doğulu’nun hayatı merak konusu oldu. Peki Kadir Doğulu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Kadir Doğulu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Kadir Doğulu 19 Nisan 1982'de Mersin'de doğdu. Okan Üniversitesi gastronomi bölümündeki kaydını oyunculuk nedeniyle dondurdu. İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan, Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı.

Kadir Doğulu

Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılının Şubat ayında Atv'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırdı.

2016 yılında FOX'da yayınlanan "Bana Sevmeyi Anlat" adlı dizide "Alper" rolüne hayat vermiştir. Dizi 30 Ocak 2017'de sona ermiştir. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir. Neslihan Atagül ile evlidir..

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal