Kadınlar bu burca sahip 3 erkekten uzak durun! Zeki kadınlardan hoşlanmazlar

Bazı erkekler kendinden daha zeki kadınlara tahammül edemezler. Ayakları yere sağlam basan, kendi ekonomik özgürlüğünü ve aynı zamanda gücünü ele alan kadınlar çok tercih edilmezler. Bazı burç erkeği vardır ki hem zor hem de baskıcı bir role bürünebilirler. İşte zeki kadın istemeyen 3 erkek burcu!

06.01.2024-17:33 - (Son Güncelleme: 06.01.2024-17:33) Kadınlar bu burca sahip 3 erkekten uzak durun! Zeki kadınlardan hoşlanmazlar

Aslan, Koç ve İkizler burcu erkeği kendilerinden daha zeki kadınlarla beraberlik yaşamayı istemezler. Daima kendileri konuşulsun ister ikinci bir kişinin konuşmasına tahammül edemezler. İşte o maço erkek burçları!

Zeki kadın istemeyen o burçlar!

Aslan burcu

aslan burcu

Kendilerine çok güvenen ve star bir duruşu olan Aslan erkeği zekasına çok güvenir. İlişkilerde ben merkeziyetçi davranırlar. Fırsat tanımayı pek sevmezler. O partneri için her detayı ve onun hakkında her şeyi düşünür. Zeki ve üstünlüğü kabul etmezler.

Koç burcu 

Koç Burcu

Sabırsız ve çapkın Koç erkeği çok zekidir. O kendi zekasını partnerinin üstünde görmek istemezler. Bencil ve baskın olan koç erkeği aynı zamanda inatçı ve eğlencelidirler. 

İkizler burcu

İkizler burcu

Esprili bir mizaca sahip olan ikizler erkeği pratik zekalıdır. Mantıktan ziyade duygularının peşinden hareket ederler. Sosyal ilişkilerde zeki insanlarla birlikte olmayı severken, ikili ilişkilerde partnerinin kendinden zeki olmasına tahammül edemezler. Onlar her daim, hizmet edilmekten ve söylenilenin yapılmasından hoşlanır. Partnerinin kafasının kendisi dışında kimseye yorulmasından hoşlanmaz. Zeki sevgiliye tahamülü yoktur.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal