Güzelliğinize güzellik katmaya ne dersiniz? Tüm gün sabit kalan makyaj önerileri!

Çok aceleniz vardır ancak aynı zamanda sizden hızlı olmanızda beklenmektedir. Tam da bu noktada sizlere yardımcı olacak harika makyaj tüyolarını hazırladık. Öncelikle doğal görünüm için kahve tonlarını kullanmanızı öneririz. İşte günlük makyaj tüyoları!

06.01.2024-17:04 - (Son Güncelleme: 06.01.2024-17:49) Güzelliğinize güzellik katmaya ne dersiniz? Tüm gün sabit kalan makyaj önerileri!

Gece ve gündüz zaman aralıklarında ya da bir davete hazırlanırken, arkadaş buluşmalarında yapılan makyajlar arasında değişkenlikler mevcut. Daha sade ve nude tonlar günlük makyaj için kurtarıcı rolleri üstlenirler. Günlük makyajda kullanılan ince detaylar…

Hayatın akışında kullanabileceğiniz günlük makyajlar

Her daim günlük makyajda seçeceğiniz tonlar toprak tonlar olmalıdır. Ayrıca keskin bir renk olan siyah yerine çok daha doğal görünümde olan kahve tonlarını tercih edebilirsiniz. Herkesin kendisine yakıştırdığı bir makyaj modeli vardır. Belki de en önemli makyajı yerine ve zamanına göre yapmak olacaktır. Detayları ile günlük makyaj nasıl yapılır? Makyajınız hem doğal, hem pratik uygulama yöntemleri...

Kapatıcı-Fondoten

fondoten

Makyaja başlamadan en öncelikle gözlerden başlamak makyaj sürecinizi kolaylaştıracaktır. Öncelikle göz çevresi kapatıcınızı uygulayın. Ardından gözlerinize istediğiniz tonda bir far sürüp göz çevresine yedirmeye başlayabilirsiniz. Sürdüğünüz farı ten rengi bir far ile gözlerinize sabitlemeyi de ihmal etmeyin!

Allık

allık

Günlük makyajda elmacık kemiklerine allık sürerek yüzünüze renk katabilirsiniz. Üstelik elmacık kemiği daha keskin yüz hatlarına ve öz güvenli görüntüye kavuşabilirsiniz. Sağlık açısından dikkat edilmesi gereken konu, sürekli sürülen fondöten ciltteki hücreleri yok ederek cildin nefes almasını engeller. Günlük makyajınızın doğal görünümlü olması için hafif bir allık oldukça önemli bir noktadır.

Maskara

Far işleminizi yaptıktan sonra kirpiklerinize maskara işlemine geçebilirsiniz. Hoşlanmadığınız bir görünüm olan topaklaşmayı ortadan kaldırmak için mutlaka kirpik diplerinden başlayarak işe başlayabilirsin. Son olarak gözün etrafına saçılan kalıntıları pamuk yardımı ile nazikçe temizlemeniz doğru olacaktır.

Sürme-Göz kalemi

göz kalemi

Göz kalemi gündüz makyajı için çok da gerekli olmasa da açık renk bir göz kalemi gözlerinizin daha iri görünmesine isteyebilirsiniz. Hem kolay hem hoş görünüm veren bu kalemi göz içlerine hafifçe sürerek daha parlak ve berrak bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Ruj

ruj

Önce dudak çevresine bir kalem sürerek ardından doğal tonlarda rujunuzu sürebilirsiniz. Eğer kalem sürmekte zorlanıyorsanız mat ruj da bir alternatif olarak göz önünde bulundurabilirsiniz.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal