Kadınlar 10 yaş daha genç gösterebilirsiniz! Kadınlar için bilinmeyen 6 makyaj hilesi

Kadınları özel günlerde kurtaran harika makyaj hilelerini haberleştirdik. İşte o bilinmeyen makyaj hileleri...

04.06.2022-20:20 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-20:20) Kadınlar 10 yaş daha genç gösterebilirsiniz! Kadınlar için bilinmeyen 6 makyaj hilesi

Kadınlar makyaj yaparken bir takım denemeler ve hileler de kullanırlar. Biz de sizler için ufak dokunuşlarla nasıl daha iyi görüneceğinizi gösteren muhteşem makyaj hileleri listeledik. İşte o detaylar...

6 Makyaj hilesi

1. Biten maskaralarınızı asla çöpe atmayın. Fırçalarını temizledikten sonra kullanabilirsiniz. Bir çok kadın çöpe atarken siz fırçalarını temizleyip kirpiklerinize fazla maskara uyguladığınız zamanlarda ya da topaklanma olduğunda bu eski maskaranızın fırçalarını kullanabilirsiniz.

2. Allık olarak harika bir alternatifin var! Pembe, gül kurusu ve kırmızı tonlara sahip rujlarını allık olarak da kullanma imkanın var. Yanında allık da olmasa bu işlemi yapabilirsin. Ruju al ve yanaklarına düzgün bir biçimde uygula ve dağıt. İşte harika görünüme bu kadar basit şekilde ulaşabilirsin.

3. Eyeliner çekme konusunda iyi değil misin? Bu tavsiye tam da sana göre. Tek ihtiyacın olan bir kartvizit. Kartviziti alıp göz kenarına oturttur ve eyeliner kuyruğunu kartın bitişine denk getir ve çek. İşte iz bırakmayan harika bir eyeliner çekimi!

4. Yoksa senin de mat rujlara zaafın mı var? Muhtemelen sen de bizim gibi kuru ve çatlak dudaklardan hoşlanmıyorsun. Mat rujun daha iyi gözükmesini istiyorsan sana harika bir tavsiyemiz var. Makyaja başlamadan önce dudaklarına peeling sür ve sonra makyajı yap. Etkiyi görünce teşekkür edeceksin...

5. Gözlerin küçük mü görünüyor? Hiç dert etme senin için buna da çözüm bulduk. Muhtemelen kaşların ile gözlerinin arasındaki mesafe kısa ve bu yüzden küçük görünüyor. Kaşlarının altını aydınlatıp gözlerini ortaya çıkarabilirsin, bence bir dene.

6. Yüzünün daha ince ve keskin bir görünüme sahip olmasını istiyorsan bu tavsiye tam senlik. Sahip olman gereken tek şey sadece bir adet kontür pudrası. Evet şaka yapmıyorum sadece bir kontür pudrasına ihtiyacın var. O da mı yok, hiç dert etme elinde bir tane bronzer varsa onu da kullanabilirsin. Elmacık kemiklerinin altına, alnının kenarlarına, çene bölgene ve burnunun kenarlarına bronzerını ya da pudranı kontür yaparak uygula. Yüzün şimdi daha ince!

İşte senin için hazırladığımız harika 6 makyaj hilesi. Bunları yaparak daha güzel bir görünüme sahip olabilirsin...

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal