6 – 12 Haziran haftalık burç yorumları

6-12 Haziran burç yorumlarını sizler için derledik. Kimilerine şans gülerken kimileri için bu hafta zor geçeceğe benziyor. Aşk, aile, para, arkadaşlık gibi konuların hangi burçların neler beklediği haberimizde yer verdik. İşte ayrıntılar.

04.06.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-14:18) 6 – 12 Haziran haftalık burç yorumları

Ay dolunay yolundayken, haftanın büyük bir bölümünde gezegensel hareketlilik pek olmadı. Fırtınalar arasında çok ihtiyaç duyulan sakinliğe benziyor, ancak büyük olasılıkla son birkaç haftanın bunaltıcı havası sonunda dağılacak. Her iki durumda da, herkesin zamanını almasına izin vermek en iyisidir.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının aşk, aile, sağlık, kariyer ve para bekleyen burçlarını sizler için hazırladık.

6-12 Haziran burç yorumları

Koç burcu yorumu

koç

Son birkaç hafta içinde kaybolan masraflarınızı iki kez kontrol ettiniz. Bunları araştırmak için çok zaman harcıyorsunuz. Gelecek için bir finansal plana sahip olmak, harcanan parayı hesaplamaktan daha iyi olabilir. Bütçeniz bu yılın başlarında olduğundan çok daha iyi olsa da, Venüs agresif Uranüs ile bağlantı kurmaya başlıyor. Evinizdeki teknolojik ekipmanlara para harcamanız gerekebilir. Bazı ücretler uzun değildir ancak uzun vadede işinize yarayacaktır.

Boğa burcu yorumu

boğa

Venüs burcunuzdayken kendinizi daha çok kendiniz gibi hissedersiniz. Bahar geldi ve tüm kaos yavaş yavaş azalıyor. Kendinize daha fazla zaman ayırmaya başlarsınız. Egzersiz yapmaya başlamak için bir plan yapıyorsunuz. Bunların hepsi senin için iyi. Venüs Uranüs ile bağlantı kurduğunda, vizyonunuzu tamamen yeni bir yöne çekmek isteyebilirsiniz. Görünümü değiştirmek için kuaförünüzün kapısını çalabilirsiniz.

İkizler burcu yorumu

ikizler

Hayatınızı tamamen değiştireceğiniz güne giriyorsunuz. Bir süredir, içinizdeki boşluğu anlamaya çalışıyorsunuz. Merkür-Plüton bağlantısı size hayatınızda ne gibi yenilikler istediğiniz konusunda net bir fikir verir. Sonunda bazı gerçek atılımlara ulaştınız! Kaybolduysanız ve kendinizi sınırlı hissediyorsanız, rahatlamak için yürümeyi deneyebilirsiniz. Bir masaj yaptırabilir, bir spaya gidebilirsin. Kendini şımartmanın bir yolunu bul. Önümüzdeki hafta kendinizi yeniden keşfedeceksiniz.

Yengeç burcu yorumu

yengeç

Ay bu hafta tamamlanacak, bu nedenle bir süredir ilk kez meşgul bir insan gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu gücün çalışmakla hiçbir ilgisi yoktur. Kişisel yaşamınızda, bir dizi aktivite sırasında fırlatmaktan bıkmış olabilirsiniz. Faturalarınız yığılmış olsa ve işleriniz bitmezmiş gibi görünse de yine de sürpriz bir misafire ihtiyacınız olabilir. Ev sahibi olmak da çok yorucu!

Aslan burcu yorumu

aslan

Bir sonraki hedef ve kariyer planınıza göre bunu nasıl başaracaksınız? Bütün herkes yükselmenizi ve bunu hak ettiğinizi biliyor. Fakat yine de e-mail göndermeniz, bazı işleri halletmeniz gerekecektir. Venüs, Uranüs ile bağlantı halinde iken vizyonunuzu, planlarınızı hayata geçirmenize yardımcı olacaktır. Beklenmedik bir ilgi veya tanıma alabilirsiniz.

Başak burcu yorumu

başak

Aylardır bu geziyi planladınız ve bu hafta sonu sonunda hayalinizdeki tatili geçirebilirsiniz! İster yurtdışına seyahat ediyor olun, ister kendi şehrinizde kalıyor olun, varış noktanızın keyfini tam olarak çıkarabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için kolları sıvayabilirsiniz. İletişim gezegeni Merkür, dönüşen Plüton ile bağlantılı olduğunda, bir müzedeyken veya bir akşam yemeği gününde yalnız dışarı çıktığınızda, anlamsız bir yabancıyla tanışabilirsiniz. Yaşantınızı değiştirebilir!

Terazi burcu yorumu

terazi

Haftanın ilk yarısı, bir sonraki yaratıcı projenizi veya manevi arayışınızı gerçekleştirmek için derin bir görev modu olacak. Ancak tüm detayları sırayla öğrendikten sonra, bu hayali gerçekleştirmek için tüm parayı nasıl toplayacağınızı merak etmekten kendinizi alamazsınız. Ancak Venüs'ün yenilikçi Uranüs'ü birbirine bağlamasıyla ortaya çıkan beklenmedik finansal krizi ve kredi fırsatlarını kaçırmayın. Gerçekten istiyorsanız, kesinlikle yapabilirsiniz.

Akrep burcu yorumu

akrep

Haftalarca bunun sana göre olmadığını düşünerek geçirdiğin günlerine artık son! Bu hafta aşk hayatında hızlı gelişmelere şahit olacaksın. Aşk gezegeni Venüs, Uranüs ile buluşuyor. Bu hafta tipinize göre olmayan birisi ile gün geçirmenize neden olabilir. Bu kişiyle en ilginç olan şey ise nasıl iletişim kurduğunuzdur. Birbirinizle dürüstçe bu mizahi sohbetin tadını çıkarabilirsiniz. Hiç olmadığım kadar mutlu ve kendime güveniyorum.

Yay burcu yorumu

yay

Bu hafta iş akışınızda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. İşlerin tamamlanması için kendinizi yeteri kadar motive edemiyorsunuz. İşleriniz yarım kalmış bir vaziyette sizi bekliyor. Bu hafta bunlara son! Program akışınız tamamen değişebilir yeni çözümler bulabilirsiniz. İhtiyacınız olan şey hız ve değişikliktir.

Oğlak burcu yorumu

oğlak

Doğal bir sanatçı olsanız da olmasanız da, bu hafta gerçekten yaratıcı bir arayış içinde kendinizi şımartmak için iyi bir zaman. Son birkaç haftanın olaylarını yaşadıktan sonra, bazı şeyleri anlamakta zorlanacaksınız. Duygularını serbest bırakmak istiyorsun ama sanki bir şey seni engelliyormuş gibi geliyor. Tüm bu duygusal güçlerin arasında dolaşırken, yeni bir yeteneğe sahip olduğunuzu görebilirsiniz.

Kova burcu yorumu

kova

Mükemmel tembel bu hafta sizinle olabilir. Evrendeki bu sükunet hali hayatınızın her alanına yansıyabilir. Çalışmak ve hatta oturduğun yerden kalkmak zor olabilir. Dış dünyadan saklanabilir ve mutfağa yaklaşabilirsiniz. Uzun zamandır denemek istediğiniz ilginç tarifler oluşturmak için mutfak dekorunu değiştirebilir ve kollarınızı sıvayabilirsiniz.

Balık burcu yorumu

balık

İletişim gezegeni Merkür, bu hafta Plüton ile bağlantı kuracak ve Nisan ayının sonunda ilk kez gelen bir arkadaşıyla heyecan verici bir teklifle tekrar iletişime geçebilecek. İlgilendiğiniz iki programda değişiklikler olabilir. Bu değişiklikler, farklı yönlerde harekete geçmenizi gerektirebilir. Kendinle övünme zamanı.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal