Kadınla Buluşacağını Sanarak Gittiği Randevuda Gaspa Uğradı

İzmir'de bir kadınla buluşmak için randevu noktasına giden adam, buluşacağı kadının yanında gelen iki erkek tarafından gaspa uğradı. Aracı, telefonu ve parası gasp edilen adam, soluğu jandarmada alırken, aralarında kadının da bulunduğu 3 kişi yakalanarak tutuklandı.

16.10.2020-14:34 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-14:51) Kadınla Buluşacağını Sanarak Gittiği Randevuda Gaspa Uğradı

İzmir'in Bergama ilçesinde meydana gelen hadisede Y.G adlı kişi, daha öncesinde tanıştığı G.A adlı kadın ile görüşmek istedi.

Buluşma adresine giden şahıs ardından gasp tuzağına düştü. İfadelere göre, G.A adlı kadın ve yanında gelen 2 kişi, Y.G.'nin 800 lira parasını, aracı ile telefonunu adamı darp ederek çaldı. Ne olduğunu anlayamadan tuzağa düşürülen şahıs, jandarmaya koştu.

Operasyona başlayan İzmir İl Jandarma Komutanlığı, hadisenin incelenmesi ve aydınlatılması için İstihbarat Şube Müdürlüğü, Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı ile 12'nci Suç Araştırma Timinin (JASAT) oluşturduğu özel bir ekip kurdu. Özel ekip, hadiseyle alakalı titiz bir operasyon düzenledi.

Gasba uğrayan şahsın ifadesinden harekete geçen ekipler, bir araya geldiği kadının adının G.A olduğunu belirledi. G.A'nın buluşma yerine M.K ve K.U adlı 2 erkekle gittiğini ve gasp hadisesini  yaptığını tespit eden görevliler, kişilerin Dikili ilçesine gittiğini, yakalanmamak için çaldıkları aracın plakasını değiştirdiklerini tespit etti.

Görevliler ardından,  M.K, G.A, ile K.U.'nun gizlendikleri yerlere operasyon gerçekleştirdi.

 

Gerçekleştirilen operasyonda gasbın yaptığı iddia edilen üç şahıs gözaltına alındı. Zanlıların yapılan üst aramalarında; tabanca, on tane uyuşturucu hap ile içimlik esrar maddeleri bulundu. Yakalanan zanlılar, jandarmadaki işlemlerin akabinden gönderildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Çalınan araç ise ardından ruhsat sahibine verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal