Kadın Seyircinin Eltisi ve Görümcesi Hakkında Anlattıkları Sunucuyu Çıldırttı: 'Eltini Bana Getir Parçalayacağım'

Hayatta Her Şey Var programına telefonla bağlanan bir kadın, kayınvalidesi, görümceleri ve eltilerinin kendisine yaptıklarını anlatması üzerine program sunucusu Nur Viral çıldırdı.

13.01.2022-16:14 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-17:45)

Beyaz TV’de canlı yayın yapan Hayatta Her Şey Var programına bağlanan ismini vermek istemeyen bir kadın, ‘Eşim değil başkaları karışıyor. Kayınvalidem, görümcelerim, eltilerim. Kendi aileme göndermek istemiyorlar’ diyerek dert yakınması üzerine sinirlenen program sunucusu Nur Viral, ‘Hadsiz. Kim oluyor onlar? Getir bana eltini parçalayacağım’ diyerek tepki gösterdi. 

Canlı yayına telefon bağlantısıyla katılan 40 yaşındaki bir kadın, eşinin ailesiyle sorunlar yaşadığını ve aylarca sokağa çıkamadığını ifade eden kadının anlattıkları program sunucularını sinirlendirdi. 

KENDİ AİLEME GÖNDERMEK İSTEMİYORLAR

Nur Viral’in sunucusu olduğu programa telefon bağlantısıyla katılan seyircilerin yaşadıkları sıkıntıları anlatması üzerine uzman konuklar da tavsiyelerde bulunuyor. Canlı yayına bağlanan ve isminin verilmesini istemeyen bir kadın, ‘4-5 ayda bir kayınvalidemin evine gittiğim zaman evden çıkıyorum. Kendi aileme göndermek istemiyorlar. Annem bana sık gelir. Eşim değil başkaları karışıyor. Kayınvalidem, görümcelerim, eltilerim’ ifadelerini kullandı. 


SANA NE, SEN KİMSİN?

Programa katılan seyircinin anlattıkları karşısında sinir küpüne dönen sunucu Nur Viral, bu gibi olaylarda seyircisinin sesinin çıkarması gerektiğine dikkat çekti. Viral, ‘Kayınvalidenin karışmasını bir dereceye kadar anlıyorum. Eltiye ne oluyor ya? Görümceye ne oluyor? Peki bu sırada kocan ne diyor? Kim karışır benim anama? Anama gidiyorum, sana ne, sen kimsin? Dış kapının mandalı 

ELTİNİ PARÇALAYACAĞIM

Kadıncağız 40, akıl veren eltisi 35 yaşında. Yaşın kadar konuşacaksın. Bazen şarlamak istiyorum. Sen kimsin hadsiz? 5 tane de çocuğum olsa, beni anneme göndermeyen kocayı kapının önüne koyarım. Annemi ben bir daha nerede bulacağım? Sizin de varlığınızdan emin olsunlar. Getir bana eltini parçalayacağım şimdi ya’ sözlerini ekledi. 

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programına telefonla bağlanan bir kadın, kayınvalidesi, görümceleri ve eltilerinin kendisine yaptıklarını anlatması üzerine program sunucusu Nur Viral’in sinirlendiği anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal