Zeytinyağını Sabah Akşam Yüzünüze Sürerseniz Ne Olur?

Zeytinyağı yüze sürülürse ne olur? Zeytinyağının cilde faydaları neler? İnsan sağlığı açısından oldukça faydalı olan zeytinyağını yüze sürmenin yararlarına inanamayacaksınız! Peki zeytinyağını sabah akşam yüze sürerseniz ne olur? İşte cevabı.

27.05.2019-11:19 - (Son Güncelleme: 27.05.2019-10:58)

İnsan sağlığına oldukça fazla faydası bulunan zeytinyağının cilt için de pek çok yararı bulunduğunu biliyor muydunuz? Güzellik ve bakım ürünlerinin içine katarak ya da olduğu gibi yüzünüze sürerek cildinizi koruyabilirsiniz. Peki zeytinyağı nasıl kullanılır?

KURU CİLTLERE DOĞAL BİR NEMLENDİRİCİ   

Zeytinyağının cilde olan en büyük faydası doğal bir nemlendirici olmasıdır. Bilhassa kuru ciltler için tam bir vazgeçilmez olan zeytinyağını cildinize sürerken tek yapmanız gereken elinize bir miktar alıp, ellerinizi ovuşturarak ısınmasını sağlamak ve sonrasında yüzünüze uygulamak. Hepsi bu kadar! Eğer cildiniz çok yağlı değilse bunu sabah akşam yapabilirsiniz. 

YAŞLILIK BELİRTİLERİNİ GECİKTİRİYOR   

Zeytinyağı, zengin E vitamini içeriği ile serbest radikallerle savaşır, yaşlılık belirtilerini erteler. 

SİVİLCELERİ YOK EDER   

Zeytinyağının aynı zamanda anti inflamatuar gibi bir özelliği de vardır. Bu özelliği ile sivilce oluşumuna da engel olmaktadır. Yüzünüzde sivilce sorunu varsa zeytinyağı,limon ve baldan faydalanabilrisiniz. Hepsinden eşit miktarda karıştırıp yüzünüze sürün ve 30 dakika bekletip bol suyla yıkayın. Haftada 1 kere bu maskeyi uygulayabilirsiniz. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal