Yüzünüzdeki Beyaz Yağ Bezelerinden Kurtulmak İster misiniz?

Yüzün özellikle göz çevresinde oluşmaya meyilli olan yağ bezeleri en zor geçen cilt sorunlarındandır. Ancak doğal tedavisi vardır.

10.09.2019-10:39 - (Son Güncelleme: 10.09.2019-10:36) Yüzünüzdeki Beyaz Yağ Bezelerinden Kurtulmak İster misiniz?

Suratınızın yan tarafında olan ve beyaz yağ bezeleri şeklinde oluşan bu sorunu yoğurt, aloe vera ve sirke ile çözebilirsiniz.

BİRİNCİ YÖNTEM

Bu yöntem, neticelerine ulaşmak için biraz vakit alır, fakat her gün yoğurt yemeyi seviyorsanız, bu yöntemi yapmak kolay olacaktır! Bütün süt yoğurtunuzun bir kısmını beyaz bezelerinize uygulayın. Cildin gözeneklerinin açılmasını mümkün kılmak ve kullanılan yoğurt maskesinin daha iyi nüfuz etmesini mümkün kılmak için önce etkilenen bölgeyi ısıtın (ılık su). En az iki ay sürdürün ve beyaz bezelerin yavaşça kaybolduğunu göreceksiniz.

İKİNCİ YÖNTEM

Topikal kullanım için birkaç damla elma sirkesini limon suyuyla karıştırın ve direkt etkilenen cilt bölgelerine kullanın. Bu bileşenlerin her ikisi de cilt renk farklılığı üzerinde doğal ve zararsız bir ağartma etkisi gösterir.

ÜÇÜNCÜ YÖNTEM

Aloe Vera Suyu, yara ve yanık benzeri dermatolojik sorunların tedavisinde kullanılır. Karaciğer lekelerinin yok edilmesi için etkilenen alana bir miktar aloe vera jeli veya meyve suyu uygulayın. Bu uygulama ölü cilt hücrelerinin dönüşümünü teşvik edecek ve lekeler olmadan yenilerinin gelişmesine teşvik edecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal