Yüzünüz Kırmızı mı? Yüzünüzdeki Kılcal Damar Görüntüsünden Kurtulun!

Suratınızda kılcal damarlar yüzünden bir kırmızılık oluşur ve ne yaparsanız yapın geçmez. Hatta fondöten sürseniz bile belli olur.

07.09.2019-11:06 - (Son Güncelleme: 07.09.2019-11:02) Yüzünüz Kırmızı mı? Yüzünüzdeki Kılcal Damar Görüntüsünden Kurtulun!

Yüzdeki kırmızılık bazen genetiktir ve sebebi kılcal damarların belirgin oluşudur. Ancak bunun da doğal tedavisi var.

KILCAL DAMARLARA İYİ GELEN ŞEYLER

Masaj dolaşımı mümkün kılar kanın kılcal damarlarınızdan daha serbest biçimde akmasına destek olur. Örümcek damarları kan damarları dolaştığı vakit oluştuğundan, masaj hali iyileştirmeye destek olabilir. Burnunuza her gün ortalama 2 dakika günlük olarak masaj yapmak için sıkı bir baskı yapın. Tutarlı egzersiz, kan dolaşımını artırarak damarlarınızda toplanmasını engeller. Kardiyovasküler egzersizi günlük rutininize katın; damarlarınızda bir iyileşme olduğunu fark edeceksiniz. Çoğu kozmetik ve ilaç deposunda var olan Vitamin K kremi cilt sağlığına destek olur ve kılcal damarları kuvvetlendirir. Kan damarlarınız daha kuvvetli olacağından, örümcek damarların meydana gelmesi daha düşük olacaktır.Cildinizi güneşe kalkan olmazsanız, örümcek damarlarına karşı daha hassas olacaktır. Günlük geniş spektrum kapsamı mümkün sağlayan yüksek bir SPF güneş kremi uygulayın. Uzun zaman dışarıda kalacaksanız, ilave koruma için geniş çerçeveli bir şapka kullanın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal