Yüz Yogası Yaparak Daha Genç Gözükebilirsiniz

Egzersiz programı, kaslarınızı kullanmak ve sarkmayı kontrol etmek için mükemmel bir yoldur.

01.12.2018-17:06 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-16:58) Yüz Yogası Yaparak Daha Genç Gözükebilirsiniz

Egzersiz programı, kaslarınızı kullanmak ve sarkmayı kontrol etmek için mükemmel bir yoldur. Yüz egzersizleri veya yüz yogası yapmak, yüzünüzün kasları sıkılaştırarak ve kırışıklıkları azaltarak daha genç görünmesini sağlayan doğal bir yoldur. Bunlar ayrıca yüzünüzde bir kas probleminiz varsa daha güçlü kaslar oluşturmanıza yardımcı olur. Yüzünüzde yaklaşık 50 tane kas vardır ve bunları kullanmanız göz yorgunluğuna ve boyun ve yüz gerginliğini gidermeye yardımcı olur.

İşaret parmağınızla alnınızı çekin: Parmaklarınızı kullanarak, alnınıza baskı uygulayın, bu egzersiz yüzünüzün o kısmını güçlendirir ve alnınızdaki çizgileri düzeltmeye yardımcı olur. İşaret parmağını gözlerinizin üstüne koyun. Kaşlarınızı kaldırmaya çalışırken gözlerinizi aşağı çekin. 10 kez tekrarlayın.

Elinizle alnınızı itin: Bu basit egzersizde kaşlarınızı esnetirken direncinizi arttırmak için avuçlarınızı kullanın. Bu antrenmanı yapmak alnınızda düzgün çizgiler oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Avuçlarınızın her birini alnınızın kenarlarına yerleştirin, avuçlarınız cildi sıkı bir şekilde yerinde tutmalıdır. Kaşlarınızı kaslarınızı kaldırın, sonra da düşürün.

Kaş asansörü yapın: Parmaklarınızı ve kaşlarınızı kullanarak, alnınızdaki kasları çalıştırabilirsiniz. Her elinizin iki parmağını kaşlarınızın üzerine yerleştirin. Nazikçe parmaklarınızla aşağı doğru itin, sonra yukarı ve aşağı doğru itin. 10 defa tekrarlayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal