Yüz Şekliniz Yuvarlaksa Küt Perçemi Tercih Edin! Perçem Kestirmeden Önce 4 Şeyi Düşünün

Saçlarınızdan sıkıldınız ve değişiklik yapmak istiyorsunuz... Perçem kestirmek fikri aklınızı kurcalıyorsa size vereceğimiz ip uçlarına göz atın. Yüz şeklinize en uygun kahkül ya da perçem modelini keşfedin. İşte kuaför koltuğuna oturmadan önce kendinize sormanız gereken 4 soru!

25.03.2019-09:56 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-09:34) Yüz Şekliniz Yuvarlaksa Küt Perçemi Tercih Edin! Perçem Kestirmeden Önce 4 Şeyi Düşünün

Kişiye doğal bir görünüm katmasının yanında aynı zamanda farklı bir tarz katıyor. Her sezon saç trendlerinde karşımıza çıkan bu model kimlere yakışır? Perçem hangi yüz tiplerine yakışıyor? Sorularına yanıt aradık ve detaylarıyla birlikte haberimizde yer verdik!

EN ÇOK ALNI GENİŞ OLANLAR TERCİH EDİYOR!

Geniş alın yapısına sahip olanların alnını gizlemek için perçemler saça farklı yollardan değişim kazandırmak için en yaygın ve trend seçeneklerden biri olarak 2019'da da karşımıza çıkıyor! 

PERÇEM KESTİRMEDEN ÖNCE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMANIZ GEREKEN 4 ÖNERİ!

1) Geniş alnınızı gizlemek için perçem yerine kahkül kestirmek çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır. Ancak alın yapınız dar ve yinede kahkül kestirmek istiyorsanız gür bir kahkül kestirmek yerine daha aralıklı kahküller kestirmek çok daha güzel bir sonuçla karşılaşmanıza yardımcı olacaktır.

2) Rüzgarda sık sık bozulan kahküllerinizi sık sık elinizle müdehale etmek isteyebilirsiniz. Ancak bu da ne yazık ki saçlarınızın kısa sürede yağlanmasına neden olacaktır. Bu duruma çözüm olarak kuru şampuanınızı yanınızdan ayırmamanızı önerebiliriz. 

3) Perçem kesimi yapılmadan önce göz önünde bulundurulması gereken bir diğer madde ise saç ayrımıdır. Yüz şeklinize göre saç ayrımınızı her daim göz önünde bulundurmanız gerek. Yüz tipiniz yuvarlak ya da kare şeklinde ise küt modelleri tercih edebilirsiniz. 

4) Alın bölgenizi rahatsız etmeyecek bir perçem istiyorsanız kenarlarını biraz daha uzun bırakarak gün içerisinde daha kolay bir perçem kullanımına sahip olabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal