Yeni Başlayanlar İçin Adım Adım Göz Makyajı

Henüz bir makyaj deneyiminiz olmadı ve artık bunu deneyimlemek istiyorsunuz... Özellikle göz makyajı yaparken elinizi korkak alıştırdıysanız haberimiz tam da sizin için. Gelin kolay göz makyajı yapmanın püf noktalarına bakalım.

08.04.2019-15:43 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-15:29) Yeni Başlayanlar İçin Adım Adım Göz Makyajı

Kolay göz makyajı yapmanın yollarını adım adım sizin için derledik. Yeni başlayanlar için kolay göz makyajı ipuçları haberimizde...

 

1 ADIM: BAZ SÜRMEK!

Tüm gün göz makyajınızın bozulmaması için, göz kapağı sabitlemek dediğimiz baz far uygulamalısınız. Göz bazı için krem veya göz kapağı renginizden bir ton açık olacak bir renk bularak göz kapağınızın üzerine tercih ettiğiniz tonda (koyu renk olmaması şartı ile) far sürerek gözlerinize boyut kazandırın. 

2. ADIM: EYELİNER İLE GÖZLERİ BELİRGİNLEŞTİRME

Gözlerinizin dış kısımlarına eşit olacak şekilde bant yaptıştırıp eyeliner ile kuyruk çekin. Ardından ince çizgiyi gözlerin ortalarına doğu yavaşça getirin ve bırakın! 

3. ADIM: MASKARA SÜRME YÖNTEMİ!

Maskara sürerken kaçınmanız gereken en temel şey maskarayı kat kat uygulamak olacaktır. İlk olarak maskarayı çok fazla arka arkaya uygulamak yerine bir kere tüm hizayı geçerek ve biraz da dikkatlice uygulayarak istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Zamanla eliniz yatkınlaştıkça daha iyi yapacaksınız.

 

Son Dakika Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal