Yeni Alınan Bebek Kıyafeti Yıkanmalı mı? Bebek Kıyafetleri Nasıl Yıkanmalıdır?

Hiç giyilmemiş bebek kıyafetleri yıkanmalı mıdır? Yeni alınan bebek kıyafetleri bebeğe giydirilmeden önce yıkanmalı mıdır? Bebek giysilerini hangi deterjanla yıkamak gerekir? İşte merak edilenler...

11.05.2019-15:59 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-15:44)

Anneler bebekleri için giysiler alırken elbette onların sağlıklarını da düşünmek zorundadırlar. Peki bebek kıyafetleri nasıl yıkanmalıdır? 

KIYAFETLERİNİ MUTLAKA AYRI YIKAYIN 

Bebek kıyafetlerini yıkarken ilk önce dikkat etmeniz gereken en önemli şey asla sizinkilerle birlite yıkanmaması gerektiğidir. Günlük hayatta kullandığınız yumuşatıcı ve deterjanların alerjik reaksiyonlara sebep olmaması için bebeğinize uygun olan ürünü tercih etmelisiniz.

HANGİ DETERJAN KULLANILMALI?

Deterjan seçerken güzel kokmasından daha önemli bir şey var ki o da şu: Sağlıklı olanın seçilmesi. Deterjan seçimi yaparken kimyasal içermeyen, anti alerjik yapıda bir ürün seçmeye önem vermelisiniz. 

HİÇ GİYİLMEMİŞ BEBEK KIYAFETİ YIKANMALI MI?

Paketli bir halde satın alınan bebek kıyafetini kullanmamış bile olsanız yıkamanızda fayda var. Yıkamanızdaki asıl amaç giysiyi kimyasallardan arındırmak iken, açıkta duran kıyafetleri de bakterilerden arndırmak için gereklidir.

Son Dakika Kadın haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal