Yatak Böcekleri Evden Nasıl Uzaklaştırılır?

Rahat bir uyku çekmek için yattığınız yatağınızda gözle görülemeyen böceklerin saldırısına uğruyor olabilirsiniz. Peki yatak böceklerinden kurtulmanın ipuçları nelerdir? Sizin için bazı püf noktalarını ve pratik bilgileri derledik.

01.08.2019-10:39 - (Son Güncelleme: 01.08.2019-10:24) Yatak Böcekleri Evden Nasıl Uzaklaştırılır?

Günün  bütün yorgunluğunu ve stresini attığımız yataklarımızı gözle görülmeyen böceklerle paylaşıyor olabiliriz. Evinizden ve yataklarınızdan bu böcekleri uzaklarştırmak istiyorsanız size birkaç tavsiyemiz var.

BUHAR TUTUN

Virginia Tech Üniversitesi'nin araştırmasına göre yataktaki böceklerden kurtulmak için yatağa buhar tutabilirsiniz. Bu böcekleri gizlenme yerlerinden uzaklaştırmaya yarayacaktır.

SAÇ KURUTMA MAKİNESİ

Buhar yeterli gelmezse ısı yatak böceklerinden kurtulmanızı sağlayabilir. Kurutmanızı en yüksek devire getirin ve etkilenen bölgelere ısı tutun.

 

ÇİFT TARAFLI BANT

Yatak böceklerinin seyahat hattını keşfedin ve çift taraflı bant yapıştırın. Böcekler bantlara yapışacaktır.

KIYAFETLERE YÜKSEK ISI

Giysilerinizi yeni almış olsanız da onları kısa zamanda yüksek ısıda yıkadığınızdan emin olun. Makinede zarar göreceğini düşünüyorsanız önce sıcak su ile ıslatıp makinede normal ısıda yıkayabilirsiniz. Yüksek ısı böceklerden kurtulmanız için iyi bir yöntem.

PLASTİK TORBA GEÇİRİN

Kıyafetlerinizi yıkayıp ütüledikten sonra üstlerine plastik bir torba geçirebilirsiniz. Bu çözüm yatak böceklerinin girmesini engelleyecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal