Saçını Sık Boyatanlara Onarıcı Sarımsak Maskesi

Biz kadınların güzellikte önem verdiği şeylerin başında saç bakımımız gelir. Boyadan ve işlemden yıpranmış saçlarla gezmeyi hiçbirimiz istemeyiz. Evde uygulayacağınız doğal yöntemlerle eski sağlıklı ve canlı saçlarınıza kavuşmanız an meselesi. İşte ev yapımı zeytinyağı sarımsak maskesi.

01.08.2019-09:26 - (Son Güncelleme: 01.08.2019-09:12) Saçını Sık Boyatanlara Onarıcı Sarımsak Maskesi

Özellikle yazın güneşin zararlı etkilerine maruz kalan saçlar epey yıpranıyor. Kuaförde yapılan boya, fön, röfle, ombre gibi işlemler de yıpranmayı arttırıyor. Peki sağlıklı ve canlı saçlar elde etmek için ne yapmak gerekiyor. Sizler için sarımsaklı zeytinyağı maskesi tarifini derledik. Uygulamak için acele edin.

SARIMSAKLI ZEYTİNYAĞI MASKESİ  

Bilhassa saçlarının gürleşmesini isteyenler, sarımsağın rahatsız edici kokusuna rağmen, bu yöntemi oldukça sık uyguluyor. Üstelik diğer uygulamaların tersine, bir kerede bolca bakım kürü hazırlayıp her seferde aynısını kullanma şansınız da var. 3 ya da 4 sarımsağı güzelce ezin ve bir küçük kavanoz zeytinyağına katıp  karıştırın,

karışımdan 1-2 yemek kaşığı aldıktan sonra dipten uca saçınıza sürün. Karışımın kalanını bir sonraki uygulama için saklayabilirsiniz. Zeytinyağı kullanarak yaptığınız karışımlarda saçlarınızın asitten zarar görmemesi için, sızma zeytinyağı kullanmaya özen gösterin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal