Yatağınızın Her İki Tarafını da Boş Bırakın!

Evini yeniden dekore edecek olanlar ya da yeni evlenenlere, yatak odaları için püf noktaları derledik. Alandan kazanmak ve rahat bir uyku çekmek için odalarınızda uymanız gereken dekorasyon tüyolarına kulak verin.

26.09.2019-13:35 - (Son Güncelleme: 26.09.2019-13:24)

Yatak odalarınızı fresh ve kullanışlı alanlar yapmak için yapmanız gerekenler çok basit. Birkaç dekorasyon fikri ile odalarınızı güzelleştirmek sizin elinizde.

BEYAZ OLMAK ZORUNDA DEĞİL

Yatak odanız illa beyaz olmak zorunda değil, renkli bir yatak odası da sizi keyifli kılabiilir. Fakat o renklerin hangisi olacağına eşinizle birlikte karar vermelisiniz. Eşinizin sevmediği renklerle yatak odasını döşemek, ona haksızlık olacaktır.

ODAYA BİTKİLER YERLEŞTİRİN

Bitkiler ve çiçekler sizi daha enerjik yapacak fakat bitkinin çok yakınınızda olmamasına özen gösterin. Gece karbondioksit salgılayan bitkiler uyku kalitenizi aşağı çekebilir. Bu sebeple odanın daha uzak bir köşesine konumlandırın.

YATAĞIN İKİ TARAFI DA BOŞ OLSUN

Tabii ki evin ve odanın şekline göre bu bir seçenektir fakat, çiftlerin birbirini rahatsız etmeden kolay bir şekilde yataktan kalkması da önemli. Sağ ve sol tarafı boş olduğu zaman hassas uykusu olan çiftler birisi yataktan kalktığında daha az hissedecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal