Yaşınızın Belli Olmaması İçin Bunları Yapın!

Yaşı belli eden şeylerin başında eller gelir. Bu nedenle ellerinize yapmanız gereken bakım oldukça kritiktir.

10.09.2019-11:16 - (Son Güncelleme: 10.09.2019-11:10) Yaşınızın Belli Olmaması İçin Bunları Yapın!

Eller yaşınızı ilk gösteren yerlerden biridir. Ellerinize bakıp onları genç tutarsanız kaç yaşında olursanız olun genç görünürsünüz.

EL BAKIMI NASIL YAPILIR?

Elleriniz suya her maruz kaldığında cildinize kalın bir krem veya merhem uygulayın, ellerinizi temizledikten veya şampuanladıktan sonra Shea yağı, E vitamini yağı veya gliserin benzeri nemlendiriciler barındıran bir ürün uygulayın. Dışarı çıkmadan 20 dakika evvel güneş koruyucu barındıran bir el kremi uygulayın. En iyi neticeler için, en az 30 SPF’li bir güneş koruyucu kullanın. Elleriniz aşırı kuru, çatlamış, pullu veya kaşıntılıysa, hyaluronik asit ve seramid barındıran bir krem sürün. Geceleri ellerinize krema uygulayın ve hidrasyonda tutmak için yatağa bir çift pamuk eldiven geçirin.

Ellerinizi nazik, kokusuz nemlendirici bir el sabunu ile temizleyin. Bulaşık sabunları ve öteki sert deterjanlardan olabildiğince uzak durun. Bulaşıkları yıkarken veya temizlik malzemeleri kullanırken ellerinizi lastik eldivenlerle koruyun. Ellerinize ısıtılmış bir parafin maskesi uygulayın. Portatif bir ev parafin banyosu mevcutsa, ellerinizi günlük ılık balmumuna sürün. Aksi durumda, balmumu tedavileri birçok spa merkezinde ve güzellik salonlarında vardır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal