Yağmur Suyu Saça Zarar Verir mi?

Yağmur suyunu toplayıp saça süren hatta onunla saçı tamamen durulayanlar mevcut. Peki, yağmur suyu saça yarar mı sağlar zarar mı?

27.11.2019-15:24 - (Son Güncelleme: 27.11.2019-15:18)

Yağmur suyunun saça yararı olduğuna dair bir rivayet vardır. Ancak bu rivayet ne kadar doğrudur? İşte, yağmur suyunun saça zararı ve yararı…

YAĞMUR SUYU SAÇA ZARAR VERİR Mİ?

Yağmur suyu, içerisinde yer alan zengin mineral nedeniyle saçları besleyerek yumuşacık olmasını mümkün kılar. Aynı zamanda saçlara parlaklık vererek canlı izlenime de destek olur. Tam bir doğal mucize olan yağmur suyunu normal sudan ayıran nitelik klor, ağır metaller ve kimyasallar barındırmamasıdır. Bir çok uzman tarafından yapılan çalışmalar neticesinde özellikle Nisan yağmurunun suyu, saçları besleyerek, hızlı uzamasına da imkan sağlar. Fakat yağmur suyu yeryüzündeki suların buharlaşıp gökyüzüne vardıktan sonra gökyüzünden yeniden yoğunlaşarak yeryüzüne inmesiyle meydana gelmesi sebebiyle banyo biçiminde saçlara uygulamak faydanan çok saçlara zarar verebilir. Bu aşamada kesinlikle abartmadan yalnızca yeterli miktarda yağmur suyunun saçlara temas etmesini mümkün kılmalısınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal