Göz Altı Işık Dolgusu Nedir? Fiyat Aralığı Nedir?

Metabolik bozukluklar, düzensiz uyku durumu, genetik faktörler başta olmak üzere ilerleyen yaş, uzun saatler bilgisayar kullanımı, göz çevresinde göz altı morluklarına, halkalanmalara ve çukurluklara sebep olduğunu biliyoruz. Peki çaresi olan ışık dolgusunu biliyor musunuz?

27.11.2019-13:55 - (Son Güncelleme: 27.11.2019-13:33)

Genetik faktörler başta olmak üzere ilerleyen yaş, uzun saatler bilgisayar kullanımı, göz çevresinde göz altı morluklarına, halkalanmalara ve çukurluklara sebep olduğunu biliyoruz. Peki çaresi olan ışık dolgusunu biliyor musunuz?

GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU NEDİR?

Dr. Mücahit Erden, "Yaşımız ilerledikçe yüzümüzün kemik yapısı incelmekte, yağ kaybı yaşanmakta ve kemik de doğal olarak bu durumda geriye doğru hareket etmektedir. Bunun sonucunda da göz bölgemizin altında boşluk ve gölgeler varolmaktadır. Bu olayın düzeltilmesi için Teoxane Laboratuvarları tarafından geliştirilen Göz Altı Işık Dolgusu'nu uyguluyoruz. Göz çevresini gençleştirmek, halkalar ve morluklar için uygulanan Göz Altı Işık Dolgusu'nun etkisi 18 aya kadar sürebiliyor. Göz Altı Işık Dolgusu için çoğu zaman tek seans da yeterli olabilmekte. Şu an ışık dolgusunun fiyatı 1000-1500 TL civarlarındadır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal