Vücut Aknelerinden Kurtulmanın Etkili Yolları

Vücut kuruluğu bir nemlendiriciyle ya da peeling ile basitçe giderebilirken aynı durum maalesef akneler için geçerli değil.

06.12.2018-13:23 - (Son Güncelleme: 06.12.2018-13:19) Vücut Aknelerinden Kurtulmanın Etkili Yolları

Vücut kuruluğu bir nemlendiriciyle ya da peeling ile basitçe giderebilirken aynı durum maalesef akneler için geçerli değil. Genellikle hormonlar, ter, yanlış ürün, stresten kaynaklanan vücut akneleri için çözümler:

Kese/Kuru Fırça: Tıkanan gözenekleri temizlemek, cildi ölü tabakadan kurtarmak ve kan dolaşımını hızlandırmak aknelerden kurtulmak için alınması gereken önlemlerden ilki.

Kimyasal Peeling: Peeling'in gözenekleri açma ve cildi derinden arındırma etkisi göz ardı edilemez. AHA bazlı kimyasal peeling jelleriyle dekolte bölgenizi aknelerden koruyabilirsiniz.

Özel Duş Jelleri: Vücudunuzu kirden temizlerken bir yandan da aknelerle uğraşmak için akne giderici duş jellerini kullanabilirsiniz.

Akneye Karşıtı Cilt Bakımı: Nemlendirici ya da vücut bakım ürünü seçimlerinizde akne giderici ve özellikle Non-Comedogenic bazlı ürünleri tercih edin.

Detoks Formüller: Akneye neden olan ve vücudun tepki gösterdiği farklı maddelerden kurtulmak ve cildi toksinlerden temizlemek için detoks bakım ürünleri kullanın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal