Victoria Beckham'ın Güzellik Sırrı

45 yaşındaki dört çocuk annesi moda ikonu Victoria Beckham'ın, herkesten sakladığı güzellik sırrını merak eden herkesi buraya davet ediyoruz! İşte Victoria Beckham'ın güzellik sırrı…

03.03.2020-10:22 - (Son Güncelleme: 03.03.2020-10:11) Victoria Beckham'ın Güzellik Sırrı

Victoria Beckham'ın, yaşına göre cildinin bu kadar güzel gözükmesinin sırrı cilt bakım rutinine sadık kalmasından geçmektedir. Fakat Beckham'ın herkesten sakladığı bir güzellik sırrı var. Victoria Beckham'ın güzellik sırrını duymaya hazır mısınız?

İŞTE VICTORIA BECKHAM'IN GÜZELLİK SIRRI

45 yaşındaki dört çocuk annesi Victoria Beckham'ın, yaşına göre cildinin bu kadar güzel gözükmesinin sırrı cilt bakım rutinine sadık kalmasından kaynaklanmaktadır. Fakat Beckham'ın herkesten sakladığı bir güzellik sırrı var: İpek yastık!

Hollwood'un en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Victoria Beckham, yoğun çalışma temposu ve aşırı makyaj uygulamalarına rağmen cildini sağlıklı tutmayı başarabiliyor. Bunun arkasında elbette ki bir gün bile atlamadan yaptığı cilt bakım rutini var.

Aynı zamanda Beckham, bu disiplinli bakım rutinini bir de ipek yastık kullanarak destekliyor. Sürtünmeyi azaltan ürün yalnızca saç stilinizi korumakla kalmıyor, aynı zamanda yüzünüzün nemini korumasını ve sinir bozucu yastık kırışıklıklarından uzak kalmasını da sağlıyor. Pamuk kumaşlar; değerli yüz kreminizi ipek kumaştan daha fazla emer ve ayrıca cildinizde daha fazla baskı oluşturmasına neden olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal