Düğün Fotoğraflarında Güzel Çıkmanın Püf Noktaları

Gelin olmak bir gün için ünlü olmak gibidir. Çünkü özenle yaptırdığınız saç ve makyajınız, eşsiz güzellikteki gelinliğiniz ile beraber gittiğiniz her yerde sizi takip edecek bir paparazzi yani düğün fotoğrafçısı olacak. Peki, düğün fotoğraflarında güzel çıkmak için ne yapmak gerekir? Detaylar haberimizde…

02.03.2020-14:06 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-13:57) Düğün Fotoğraflarında Güzel Çıkmanın Püf Noktaları

Hiç kimse en güzel ve kendisini en özel hissettiği günde çekilen fotoğraflarda kötü çıkmaz istemez. Bu yüzden düğün fotoğraflarında güzel çıkmak için dikkat edilmesi gereken birkaç püf noktayı sizin için derledik. İşte detaylar…

AYRINTILARA ODAKLANIN

Makyajınız tamamlandıktan sonra, ince yapıdaki bir pudra yardımı ile makyajınızı sabitleyebilirsiniz. Transparan yapıdaki pudranız ile cildinizde oluşabilecek yağlanma sorununu önlemek için en çok yaşadığınız bölgelere uygulayın. Böylece düğün fotoğraflarında yağlı bir cilt görünümünden korunmuş olacaksınız.

Gece boyunca kameraya karşı hazır olmak için dudaklarınızın dolgun göründüğünden emin olun! Bu neden ile yanınızda iyi bilenmiş bir dudak kalemi bulundurabilirsiniz. Dudak kalemleri, rujlardan daha kalıcıdır.

Eğer saçlarınız topluysa, fondöteninizi mutlaka boynunuza da uygulayın. Böylece yüzünüz vücudunuzun geri kalanından farklı bir renkteymiş gibi görünmeyecek. Bu renk farkı düşük ışıkta fark edilmeyebilir, fakat fotoğrafçı flaşı açtığında, bu küçük detayların göze çarpacağından emin olabilirsiniz.

FOTOĞRAFÇINIZ İLE MUTLAKA VAKİT GEÇİRİN

Harika fotoğraflardan bahsetmişken, büyük günden önce fotoğrafçınızı tanımanız çok önemlidir.  Çünkü bu özel günde poz verirken gelin ve damadın rahat olması çok büyük önem taşır.

Düğün gününde yaşayacağınız anlar oldukça kişisel ve duygusal. Fotoğrafçıların onlara girmesine izin vermek, fotoğrafların geri kalanını güzelleştirecektir.

Gecenin en iyi görüntüleri genellikle samimi; otantik bir şekilde sizin gibi görünen görüntüler oluyor. Bu nedenle poz vermek yerine kendiniz olun ve anın tadını çıkarmaya bakın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal