Vazelinle Kırışıklıkları Yok Edin

Vazelin sadece nemlendirmez. Mucizevi bir şekilde çok az dahi kullanarak kırışıklıkları yok eder. İşte, vazelinle kırışıklıkları yok etme yöntemi...

06.10.2019-15:24 - (Son Güncelleme: 06.10.2019-15:22)

Vazelinin birçok kullanım alanı mevcut. Dış etmenlerden koruma, nemlendirme ve rahatlatma gibi. Ancak bu kullanım alanına inanamayacaksınız: Kırışıklıkları yok etme.

 VAZELİNLE KIRIŞIKLIKLARI YOK EDİN

 Cildinizi normal temizleyicinizi uygulayarak temizleyin. Temizliği soğuk suyla yıkayın. Cildinizdeki fazla suyu havlu ile kurulayın. Cildinizi kuruttuktan hemen ardından pamuklu bir çubuğun ucuna Vazelin uygulayın. Vazelini kırışıklıklarınıza yavaşça uygulayın. Vazelini cildinizi yumuşatmak adına kırışık alana parmak uçlarınızla sürün ve genişletin. Gerektiği gibi her temizlikten sonra yeniden sürün. İlave edilen nemde sızdırmazlık sağlamak için nemli cilde sürekli vazelin sürün.  Vazelin hususunda daha azının daha çok olduğunu aklınıza koyun. Petrol jeli ince bir tabaka koruyucu nem bariyeri meydana getirmek için lazım olan tek şey. Tıkayıcı nemlendiriciler teninizi tahriş edebilir. Üstelik gözenekleri tıkama meyillidir. Vazelin ile herhangi bir negatif yan etki gösterirseniz, uygulamayı anında bırakın.

 Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal