Uzun Yolda 5 Adımda Cilt Bakımı! Seyahat Ederken Cilt Bakımı Yapmanın Yolları

Uzun yolculuklar güzel olsa da yorucudur ve cildinizi mahvedebilir. Ancak siz uzun yolculuğu bir avantaja dönüştürebilir ve cilt bakımı yapabilirsiniz.

19.07.2019-12:03 - (Son Güncelleme: 19.07.2019-12:47) Uzun Yolda 5 Adımda Cilt Bakımı! Seyahat Ederken Cilt Bakımı Yapmanın Yolları

Uzun yolculuklarda saatlerce oturmak yerine sürekli ertelediğiniz cilt bakımını yapabilirsiniz. Böylece bir taşla iki kuş vurabilirsiniz.

MAKYAJI SİLİN YOKSA GÖZENEKLERİ TIKAR

Yol esnasında temizleyemeyeceğiniz makyaj, gözenekleri tıkar ve cildi kuru hale getirir. Bu nedenle uçağa ya da otobüse binmeden evvel tüm makyajınızı iyice temizlediğinizden emin olun.

NEMLENDİRMEYE İÇTEN BAŞLAYIN

Yolculuk öncesi havaalanında ya da terminalde içeceğiniz su ya da alacağınız vitaminli içecek cilde ihtiyacı olan enerjiyi verecektir. Güzel cildin güzel beslenmek olduğunu ve yolun zaten yoracağını hesaba katarsanız kötü beslenmekten uzak durun ve bol bol su için.

DIŞARDAN NEMLENDİRMEK ŞART

Uyurken başınızı koyduğunuz yastık bile cildinizdeki nemi emerken uçağa ya da otobüse yoğun bir nemlendirici kullanmadan binmek yapılacak en büyük yanlışlardan. Yoğun bir nemlendirici hatta bir bakım yağını cildinize sürün ve gerek duydukça yenileyin.

YOLCULUK MASKE İÇİN EN UYGUN ZAMAN

Uzun yolculuklar ciltte kuruma ve şişkinlik yapmaya meraklıdır. Nemlendirici, canlandırıcı veya şişkinlik giderici/dinlendirici bir maskeyle cildinize iyi bakın.

GÖZ ALTINI ES GEÇMEK OLMAZ

Cilt maskeleri ayrı, göz altı maskeleri farklı. Daha dinlenmiş ve uykunuzu almış bir izlenim için hem soğutucu hem de şişkinlik giderici göz altı maskeleri de yolculukta en büyük destekçilerinizden olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal