Uzun Boylu Görünmenin Sırları

Boy konusu çoğunlukla genler gibi insan kontrolü dışındaki şeyler tarafından belirlenir. Diyet ve aktivite seviyeleri gibi kontrol edilebilen durumları aleyhinize kullanarak daha uzun görünebilirsiniz.

03.12.2018-09:42 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-09:37) Uzun Boylu Görünmenin Sırları

Boy konusu çoğunlukla genler gibi insan kontrolü dışındaki şeyler tarafından belirlenir. Diyet ve aktivite seviyeleri gibi kontrol edilebilen durumları aleyhinize kullanarak daha uzun görünebilirsiniz.

Dengeli bir diyet: Kilolu bir vücuda sahip olan bir kişi çok daha kısa görünecektir. Doğru beslenerek formda kalmak sizi daha uzun ve daha iyi hissettirecektir. Bol miktarda yağsız protein tüketin. Fasulye, soya ve fındık gibi yağsız protein, kas gelişimini ve sağlıklı kemiklerin oluşumuna yardımcı olur. Pizza, kek, şekerleme ve soda gibi basit karbonhidratlar, uzak durmanız gereken şeylerdir. Bol miktarda kalsiyum tüketin. Ispanak ve lahana gibi yeşil yapraklı sebzelerde ve takviye edilmiş gıdalarda bulunan kalsiyum, sağlıklı kemiklerin geliştirilmesine yardımcı olur. Yeterince çinko alın. Çalışmalar şimdiye kadar kesin olmamakla birlikte, çinko eksikliğinin erkeklerde bodur büyüme arasındaki olası bağlantıya işaret etmektedir. İyi çinko kaynakları arasında buğday tohumu, kabak ve kabak çekirdeği ve yer fıstığı bulunur.

Her gece yeterli uyku alın: Uyku, vücudunuzun büyüdüğü zamandır, bu yüzden yeterince uyku almak vücudunuza büyüme için daha fazla zaman kazandırmaya eşdeğerdir. 20 yaşında veya daha gençseniz, gece başına 9 ila 11 saat uyku alın.

Zararlı maddelerden uzak dur: Boy uzunluğunuzu arttırmak için yapabileceğiniz çok şey olmayabilir, ancak çevresel etkilerin bu durumu etkilememesini sağlamak için birkaç adım atabilirsiniz. Gençken tüketilirse uyuşturucu ve alkolün bodur büyümeye katkıda bulunur.

İyi bir duruş: Sırtınızı kamburlaştırmak yerine daima düz durun. Omuzlarınızı biraz arkaya doğru uzatın. İyi bir duruşa sahip olmak sizi çok daha uzun görünecek.

Daha dar kıyafetler giyin: Daha dar giysiler vücudunuzun çizgilerini vurgulamaktadır. Eğer bol giysiler giyerseniz, bu çizgiler kaybolur ve sizi daha kısa gösterir.

Koyu renkli kıyafetler giyin: Siyah, koyu mavi ve orman yeşili gibi renkler hem daha ince hem de uzun boylu görünmenizi sağlayacaktır.

Dikey çizgili kıyafet giyin: Dikey çizgili kıyafetler giymeniz, daha uzun görünmenizi sağlayabilir. Yatay çizgiler tam tersini yapar, bu nedenle yatay şeritleri giymekten kaçının.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal