Utangaç İnsanlar Nasıl Flört Edebilir?

Utangaç insanlar da flört ederler ancak onlar için farklı kurallar geçerlidir. Daha aktif olmayan ama belki de daha sevimli işaretlerle karşı tarafa sinyal yollayabilirler.

31.07.2019-12:59 - (Son Güncelleme: 31.07.2019-12:46) Utangaç İnsanlar Nasıl Flört Edebilir?

Utangaç insanlar flört ederken daha çekingen davranırlar. Ancak bu basit yöntemleri kullanarak onlar da kolayca flört eşiğinden geçebilirler.

UTANGAÇ İNSANLAR NE YAPMALI?

SOSYAL MEDYAYI KULLANABİLİRLER

Günümüzün en büyük artılarından birisi de teknoloji ve sosyal medya. Bu kanallar yoluyla biriyle iletişime geçmek yüz yüze geçmekten daha rahattır. Bu aynı zamanda sorulan sorunun hemen yanıtlanmamasını ve üstüne zaman ayrılması için çok iyi bir method. Fakat karşı taraftan gelen mesajları anında yanıtlamak çekiciliği ortadan kaldırabildiği gibi yanıt vermek için 24 saatten fazla beklemekte ilgisiz imajı oluşturur.

Sosyal medya gönderilerini beğenmek ya da altına küçük iltifatlar barındıran yorumlarda bulunmak hoşlanılan insanla yüz yüze gelindiğinde iletişime geçmeyi daha da rahatlaştırır. Bununla birlikte karşınızdakine ne kadar eğlenceli birisi olduğunu göstermek onların sizinle daha fazla zaman geçirmesini sağlamanın yollarından birisi olarak bilinir.

GÖZ TEMASI KURABİLİRLER, KESİNLİKLE İŞE YARAR

Yapılan çalışmalara göre romantik bir göz teması üç saniyeden fazla olmamalıdır. Ayrıca gülümsemek de dikkat çekmenin bir öteki yolu olarak kabul edilir. İçten ve sıcak bir gülümseme karşı tarafın rahatlamasını mümkün kılar. Bu şekilde karşı tarafın yanındayken rahat edilebilecek bir ortam sağlanmış olur. Utangaç insanların flörtleşmesinde en büyük sorun içerisinde rahat hissedebilecekleri bir ambians oluşturamamalarından dolayıdır. Bu durum aşıldığında ise flört etmenin önünde yer alan bloklar ortadan kaldırılmış olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal