Ünlü Tesettür Giyim Markaları

Ünlü tesettür giyim markaları nelerdir? Ünlü tesettür markaları isimleri nelerdir? Tesettür Giyim Kabini'nin seçtiği 7 tesettür markasını sizin için listeledik.Tesettür markaları ile ilgili merak edilen bütün soruların yanıt haberimizin detayında...

25.04.2018-16:57 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-16:24) Ünlü Tesettür Giyim Markaları

Tesettür giyim sektöründe çok sayıda marka yer alıyor. Fakat bu markaların bazıları zevksiz, bazıları kalitesiz, bazıları da tesettür için uygun olmayan ürünlerin satışını yapmaktadır.

Bu durumlar neticesinde tesettürlü kadınlar hangi markayı seçeceğini, hangi markanın daha doğru bir tercih olacağına karar veremiyor.

Bu nedenle Tesettür Giyim Kabini piyasada yer alan en iyi 7 tesettür markasını seçti. Bizde sizler için Tesettür Giyim Kabini'nin seçtiği 7 tesettür markasını listeledik.

İşte, Tesettür Giyim Kabini'nin Seçtiği 7 Tesettür Markası;

1- Pınar Şems

Geçtiğimiz sezonlarda en iyi tesettür markası olmuştur. Bir çok kesim tarafından tasarımları beğenilen Pınar Şems yeni sezon için birbirinden şık ve çok abartı olmayan tasarımları ile yine zirveye yerleşmeye hazırlanıyor.

2- Gamze Polat

Gamze Polat'ın benzersiz tasarımları özellikle genç tesettürlü kızların favori markası halini almış durumda. Gamze Polat tasarımları dendiği zatan akıllara hep toz pembeler, mint tonları ve pudra tonları geliyor ancak zevklere uygun olarak tasarladığı elbiseler markanın özelliklerindendir.

3- Hülya Aslan


Instagram'da oldukça popüler olan Hülya Aslan daha çok rahat ve günlük yaşantıda giyilebilecek tasarımlar yapıyor.

4- Tuğba Venn Giyim

Tesettür giyimin en çok tercih edilen markalarından olan Tuğba Venn Türkiye'nin bir çok yerinde mağazası bulunuyor. Tuğba Giyim sadeliğe ve ölçülü giyinmeye önem veren kadınların tercih etmesi gereken markalar arasında yer alıyor.

5- Nihan

Modellerine yansıttığı geniş renk seçenekleri ile bütün dikkatleri üzerine topluyor.

6- Armine Giyim

Armine giyim zengin ürün yelpazesi ile kısa zamanda muhafazakar kadınların favorosi haline geldi. Markada en çok şal ve eşarp modelleri dikkatleri üzerine çekiyor.

7- Aker Giyim


Aker bilindiği üzere eşarp markası olarak ön plana çıkmıştır ancak artık günümüzde Aker ferace, pardesü, çanta, tunik, etek ve manto gibi çeşitli ürün seçeneği ile yelpazesini genişletmiştir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal