İstanbul Kahvaltı Mekanları

Birçoğumuzun en sevdiği öğündür kendisi. Hafta sonuna gelinmeden kollar sıvanır, hafta içi bilgisayar başında mekan aranır. Bu derdinize azcık derman olalım istedik ve fark yaratan kahvaltı mekanlarını sizin için derledik.en iyi mekanlar neresidir? İstanbul kahvaltı mekanları nerededir?İşte haberimiz...

25.04.2018-16:24 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-15:45) İstanbul Kahvaltı Mekanları

Birçoğumuzun en sevdiği öğündür kendisi. Hafta sonuna gelinmeden kollar sıvanır, hafta içi bilgisayar başında mekan aranır. Bu derdinize azcık derman olalım istedik ve fark yaratan kahvaltı mekanlarını sizin için derledik.en iyi mekanlar neresidir? İstanbul kahvaltı mekanları nerededir? İşte haberimiz...

CHA'YA MODA

Moda’nın kahvaltı mekanları sıralamasında Türkiye’de özellikle de İstanbul’da top trend mekânlardan olduğundan bahsetmemize gerek var mı bilemiyoruz. Chaya Moda da kahvaltı gibi kahvaltı denilebilecek mekan listesinde ilk sıralarında yer bulan bir mekan.

NAİF KARAKÖY

İçinizi titreten şu soğuk günler de kim Bodrum’u, Alaçatı’yı hayal etmez ki? İşte Naif, Karaköy’ün beton griler apartmanlarından sizleri alıp Ege’nin mavisine götürüyor.

Bergama tulum peyniri, Ezine klasik beyaz peynir, çeçil peyniri, Edremit siyah zeytin, taze kuru meyveler, ev yapmı reçeller, çılbır, pişi kahvaltıda yiyebileceğiniz lezzetli ve doğal seçeneklerden.

OPS KARAKÖY

Karaköy’ün en eskilerinde sayılır. Tasarımıyla bize içler çektirmiş, her bir dekora bakıp “evim olunca bundan alacağım” dedirtmiş bir mekan kendisi. İçki ruhsatını kapan nadir yerlerden biri olduğu için öğlen akşam her daim doludur.

ÇINARALTI ÇENGELKÖY

İstanbul boğazının en güzel koylarından biri olan Çengelköy’de kahvaltı yapmanın keyfi bir başka… Tarih fışkıran semtin 70 yıllık çay bahçesindeki keyfi iddia ediyorum; kolay kolay hiçbir yerde bulamazsınız. Siz sadece kahvaltı dediğime bakmayın, günün her saati yaz-kış demeden ayrı bir güzel…

AVLU YENİKÖY

Herkesin aradığı hafta sonu huzurunun şehirdeki en yeni adresi Avlu. 
Yeniköy’ün güzel havasında eski Avlu keyiflerini bulabileceğiniz restoranda pazar kahvaltısı tam anlamıyla bir şölen. Yeni yerler keşfetmek ister ve kendinizi meyve kokuları arasında bir yerlerde hissetmek isterseniz Avlu’ya uğramalısınız. 


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal