Uçuğa İyi Gelen Yöntemler

Uçuk sosyal hayatımızı olumsuz etkileyen rahatsızlıklardan biridir. Ancak uçuktan evde uygulayabileceğiniz bazı yöntemlerle kurtulmamız mümkün. Peki nedir bu yöntemler?

11.02.2019-17:57 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-17:54) Uçuğa İyi Gelen Yöntemler

Uçuk sosyal hayatımızı olumsuz etkileyen rahatsızlıklardan biridir. Ancak uçuktan evde uygulayabileceğiniz bazı yöntemlerle kurtulmamız mümkün. Peki nedir bu yöntemler? İşte detaylar...

Sarımsak

Sarımsak , güçlü bir doğal antimikrobiyal potansiyele sahiptir ve iyileşme süresini kısaltmaya yardımcı olur. Erken bir karıncalanma evresinde kullanırsanız ve görünmeden önce kabarcıkları yakalarsanız, bunların gelişmesine engel olabilirsiniz.

Meyan Kökü

Meyan kökü, yıllarca şifa veren bir ürün olarak kullanılmıştır. Meyan kökü, antiviral olarak kabul edilen glisirizik asit içerir. Bu ürünün ekstraktını doğrudan ağrılı merhem olarak uygulayabilir ya da içten kapsüllere alabilirsiniz.



Aloe Vera

Aloe vera antibakteriyel bir üründür ve oldukça etkilirdir. Soğuk yaralara neden olmamakla birlikte, aloe vera uygulamak çok olası bir enfeksiyonun oluşmasını engelleyecektir. Bu bitki aynı zamanda ağrı ve rahatsızlığı gidermek ve iyileşmeyi hızlandırmak için oldukça faydalıdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal